Robert Bronett

Cirkusdirektör Robert Bronett är en svensk entreprenör med lång erfarenhet av att organisera och producera tv och underhållning med världen som sitt arbetsfält.
Föreläsare - Robert Bronett

Om talaren

Uppdragen kan ena dagen handla om att producera en stor nöjesunderhållning åt RAI från S:t Marcus-platsen i Venedig, organisera Monte Carlo Cirkusfestival – cirkusvärldens motsvarighet till Oscarsgalan – eller genomföra olika föreställningar i Sverige. Nämnvärda produktioner i Sverige är Cirkus Scott, CirkusPrinsessan, Rhapsody in Circus, Circo Massimo samt STORMEN.
Som cirkusdirektör har Robert Bronett en ovanlig chefsroll. Hans medarbetare kommer från 30 olika nationer, arbetsplatsen flyttar sig bokstavligen från stad till stad och förutsättningarna för arbetet ändras hela tiden. Snacka om förändringsarbete! Hur gör han för att få det att fungera? Vad finns det för likheter mellan en vårdavdelning i Skövde och en cirkus?
När Robert Bronett föreläser, pratar han bland annat om att förstå sin roll inom företaget, att företagets syn på sig själv genomsyrar produkten ni säljer samt om vad som kännetecknar en bra företagskultur.