Tomas Lydahl

Tomas ”WOW!” Lydahl är föreläsaren, författaren, coachen och ledarskapsutvecklaren som med stort engagemang och energi inspirerar människor världen över att bli den bästa versionen av sig själv. Nu i exklusivt samarbete med vår talarförmedling!

Få en insiktsfull WOW!-upplevelse

Med passion för kundservice, försäljning, arbetsglädje och personlig utveckling ger Tomas en WOW!-upplevelse, nya insikter och konkreta verktyg för att öka kundnöjdhet och försäljning, motivera och engagera medarbetare och ett ledarskap i flow.

Tänk om du stressar i onödan?

Tomas synkar detta med fokus på välmående, lugn och harmoni. För stress, press och oro gör att vi presterar sämre och är en bromskloss till effektivitet och glädje. Och tänk om du och dina kollegor stressar i onödan? När vi blir medvetna om och inser att en tanke bara blir verklig om vi tror på den så löser sig mycket automatiskt. Det är inte ditt jobb som stressar dig, utan din tanke om det!

Är du ledare är det sällan allt flyter på utan några problem. Det är under tuffa tider och utmanande situationer som ledarskapet måste vara på topp och det gäller att behålla sitt lugn och ta de bästa besluten.

Bli den bästa versionen av dig själv!

Tomas vill visa hur du alltid kan agera utifrån den bästa versionen av dig. Och att den bästa versionen alltid finns tillgänglig oavsett situation eller omständigheter. För när vi är den bästa versionen av oss själva då är vi som mest kreativa och produktiva, tar hand om kunderna på bästa sätt och skapar glädje och trivsel på arbetet!

Om Tomas

Tomas Lydahl är född och uppvuxen i Ystad. Han har haft en framgångsrik karriär, varav 18 år i USA, inom hotellbranschen och försäljning. 2010 debuterade Tomas som författare. Som tillfällig VD tog han 2013 hem titlarna Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje, enligt organisationen Great Place to Work. Tomas har även arbetat som konsult och coach åt företag där fokus var att minimera stress, press och oro.

Mer WOW! i exklusivt samarbete med vår talarförmedling

Vill du ha mer WOW! i ditt liv och din verksamhet? Tomas samarbetar exklusivt med vår Talarförmedling, så varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning!

Bakgrund

  • Föreläsare
  • Författare
  • Coach
  • Specialist på kundvård

Föreläser om

  • Arbetsglädje
  • Försäljning
  • Kundservice
  • Nätverkande
  • Säljmotivation
  • Stresshantering
tomas_lydahl_forelasare

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Tomas Lydahl och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30