Zanyar Adami

Zanyar Adami är skribent, entreprenör och filmare. Mest känd är han som grundare av och chefredaktör för tidningen Gringo som han vunnit Stora Journalistpriset för.

Om Adami

Zanyar Adami är föreläsare, företagare, författare och filmskapare. Zanyar kom som ensamkommande femåring till Sverige, växte upp i så kallade ”Arabdalen” i Stockholm och gjorde kometkarriär i medievärlden. Efter ingenjörstudier på KTH grundade Zanyar tidningen Gringo och blev rekordung chefredaktör att vinna Stora Journalistpriset. Som entreprenör har han varit med och startat fyra företag som alla har haft miljonomsättning efter första året. Zanyar är sommarpratare och författare till radio, film och antologier som Pittstim. Han är prisbelönt regissör till filmerna Gerillasonen, Senses och Färgblind för att nämna några. Zanyar har även varit programledare för Nyhetsmorgon, konferencier för chefsgalor, styrelsemedlem i Framtidens kultur med mera.
Zanyar har varit en flitigt anlitad föreläsare i drygt femton år. Med över 500 föreläsningar i ryggen för alltifrån tusen VD:ar i Globen till småstadsskolor, är Zanyar ett säkert kort att anlita oavsett publik. Föreläsningarna handlar om mångfald, jämställdhet och ledarskap . De vanligaste omdömena om Zanyars föreläsningar är; ”roligt”,”inspirerande”,”tänkvärt”.

UPPDATERA DIN SVENSKHET
Vi behöver en ny svenskhet där olikheter välkomnas och Sverige integreras mer i världen. Vad vinner jag som individ, min arbetsplats och Sverige på mer mångfald? Hur kan jag bryta mot jantelagen och frigöra min fulla potential? Hur kan jag bemöta dem som vill tillbaka till du gamla Sverige? Hur kan jag få andra att ge mer av sig själva i du fria Sverige? En inspirerande föreläsning fylld av skratt, filmer, diskussion och matnyttig kunskap som kommer att förändra din syn på Sverige för alltid.

Bland uppdragsgivarna kan nämnas; Swedbank, Chef, Volvo, Försvarsmaken, Malmö Opera, SKL, SVT, UNHCR etc.

Bakgrund

  • Journalist
  • Filmare
  • Regissör

Föreläser om

  • Jämställdhet
  • Mångfald
  • Inkludering
  • Bemötande
Föreläsare - Zanyar Adami

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Zanyar Adami och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30