Carin Hjulström

Carin Hjulström är journalisten som blev tv-programledare, krönikör, romanförfattare, radioprogramledare och flitigt anlitad moderator inom näringslivet. Hon är född och uppvuxen i Göteborg och har en journalistisk bakgrund och arbetat som reporter på bl a Göteborgs-Tidningen och Aftonbladet.

I TV-sammanhang har hon synts som programledare för musikprogrammet Gig, Melodifestivalen (1990), Hon & han (ihop med Paolo Roberto) och Carin med C samt Carin 21:30.

Hon har även arbetat på produktionsbolaget MTV som programutvecklare, manusförfattare och informationschef. Där kläckte hon idén till dramaserien Sjätte dagen. Hon har också stått på scenen i föreställningen Fredag varje dag och sjungit egna låtar.

Carin är en utmärkt konferencier och flitigt anlitad som moderator inom näringslivet. Programledare, ordförande, samtalsledare, intervjuare, presentatör, konferensmotor… synonymerna till begreppet moderator är många. Carin håller ihop evenemanget från början till slut, är insatt och påläst, rapp, drivande, reflekterande och snappar kvickt upp nya frågor OCH vågar ställa dem. Dessutom har hon örnkoll på tiden!

Bakgrund

  • Journalist
  • Författare
  • Programledare TV/radio

Föreläser om

  • Journalistik
  • Författarskap

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Carin Hjulström och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30