Charlie Söderberg

Föreläsare och rikedomscoach. Charlie är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan. Han är författare till böckerna ”Kulor, cash och kosing” och ”Ett rikare liv”. Han är utsedd till årets finansiella folkbildare och har två gånger fått motta tv-priset Kristallen.

Charlie utbildar arbetsgrupper, privatpersoner och företagare i att hållbart hantera sina tillgångar utöver det uppenbara med pengar. Charlie hjälper sina kunder att skapa en plan för ett rikare liv med ekonomiska förhållningssätt som leder till mer tid, mer pengar och mer energi.

Charlies mission är att utmana och förvirra till förändring i attityd och beteende. Charlie inspirerar människor till att skapa sig en egen plan för sitt rikare liv och vi stödjer människor till att agera ansvarigt gentemot sina egna drömmar, visioner och mål.

Sedan 2006 har Charlie hjälpt över 200 000 svenskar att påbörja sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi. Vi lever i en tid när hjulen snurrar allt snabbare. Recepten på så kallad ”framgång” som kanske fungerade för 20 år sedan fungerar inte längre. Trenden är tydlig, allt mer ansvar – särskilt i området ekonomi – lastas över på oss som individer. Charlie tror att den som är redo att ta sig an den utmaningen och skapa en positiv attityd till sin ekonomiska framtid har allt att vinna.

Charlie ger inte finansiell rådgivning som banker gör. Charlie jobbar med ekonomi som en förmåga rent generellt och i ett större sammanhang än ”pengar”. Charlie Söderberg jobbar med samtliga resurser som varje människa har att förvalta och alla delar av livet.

Bakgrund

  • Fastighetsmäklare
  • Programledare
  • Författare

Föreläser om

  • Ekonomi
  • Framgång
  • Ett rikare liv

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Charlie Söderberg och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30