031-733 33 30 info@lfl.se

Anna Zetterberg

Anna har 14 års erfarenhet som effektivitetskonsult på olika nivåer i alla möjliga olika organisationer.

 

Om Anna

Vi arbetar mer men får mindre gjort. Frustrationen av att inte hinna med det vi borde gör att vi gasar på och jobbar ännu mer och ännu hårdare. Höga stresspåslag leder inte bara till fysisk och psykisk ohälsa, det minimerar dessutom vår intellektuella kapacitet. Vi blir korkade av för mycket stress! I ett försök att avhjälpa dessa problem skickar vi medarbetare på stresskurser och mindfulness, men ”Att försöka slappna av med huvudet fullt med oavslutade arbetsuppgifter, är som att skura golvet med en smutsig mopp”*. Vi behöver gå till botten med problemet.

*citat från boken ”Mer än hjärna!”

Anna Zetterberg är en riktig inspiratör. Hennes föreläsningar och workshops ger inte bara motivation till förändring utan även konstruktiva råd och praktiska verktyg direkt kopplade till vår vardag.

Anna har många års erfarenhet som konsult och utbildare inom smarta arbetssätt. Hon erbjuder allt ifrån konsultation för ledningsgrupper till workshops och coachning på individnivå. På senare år har hon studerat den mänskliga hjärnan och där i hittat intressanta förklaringar till varför något så enkelt som att jobba (med sin hjärna) kan vara så svårt. Utifrån detta har Anna skrivit boken ”Mer än hjärna! Jobba smart och må bra” som har blivit väl mottagen av vårt stressade Sverige.

Med energi berättar Anna hur vi, utifrån hur den mänskliga hjärnan fungerar, kan bli bättre på att ta hand om och styra vår hjärnkraft. Hon förklarar varför många av oss anstränger oss så hårt och mycket, men ändå inte får gjort det vi ska. Anna visar hur vi genom att lära oss mer om vår hjärna kan lära oss att toppa vår ”smartness”, öka vår prestationsförmåga, bli mer framgångsrika, känna oss nöjdare och må bättre.

Välj en generell inriktning för den blandade gruppen, eller mer anpassad och konkret för den homogena arbetsgruppen.

Välj en timmes inspirationsföreläsning eller en 2,5-timmars praktisk workshop.

Anna tar gärna uppdrag som möteskatalysator eller konferencier.

Föreläsningar/workshops

Mer än hjärna! Jobba smart och må bra

Toppa formen på ditt tänkande (och få hälsan på köpet)

Varför motverkar vi oss själva?

Hjärna förändringar

Förebygg stressen, sund och smart arbetsmiljö

Hjärna även det motiga – om motivation i motgång

 
 

Bakgrund

 • Konsult
 • Utbildare
 • Föreläsare och inspiratör
 

Föreläser om

 • Effektivitet
 • Informationsstress
 • Ledarskap
 • Mål
 • Mötesmetoder
 • Mötesstrategier
 • Personlig effektivitet
 • Stress
 • Tid & Time Management

”Anna levererar tankeställare utifrån ineffektiva arbetssituationer där man kan känna igen sig. Med driv och energi kommer Anna med förslag på hur man kan arbeta mer strukturerat och effektivt. Föreläsningen gav inspiration till hur man på ett enkelt sätt kan förbättra sin vardag.”

Elisabeth Forsberg

Skatteverket 2014

Föreläsare - Anna Zetterberg

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Anna Zetterberg och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30