031-733 33 30 info@lfl.se

Annelie Pompe

Annelie Pompe är äventyraren som är aktuell i SVT’s Mästarnas Mästare. Med motton som ”Don’t do what is easy, do what is right” lever Annelie som hon lär, hon utmanar gränser och har själv upplevt teorin i praktiken och omvandlat det till kunskaper och verktyg som du, jobbteamet och företaget har nytta av i vardagens äventyr.

Ta ett djupt andetag och följ med på äventyr och få inspiration och motivation. Det är exakt så som många beskriver det – att föreläsningen är ett äventyr man följer med i. Så dyk in i föreläsningar  specialutformade för din publik och ditt syfte. Föreläsningar om motivation, målsättningar, mental träning och personligt ledarskap för att utveckla ditt livs äventyr tillsammans med Annelie! Hennes föreläsningar handlar om något djupt och viktigt och är kopplade till vardagslivet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. ”Tankarna påverkar allt vi gör”, menar Annelie. ”Kroppen och tankarna är det enda i livet vi kan ta kontroll över. Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning.” Och Annelie menar att det största äventyret alltid sker inom oss!

Om Annelie Pompe:

Är en svensk äventyrare, fridykare och bergsklättrare. Hon arbetar som föreläsare, äventyrsguide, personlig tränare, coach, fridykningsinstruktör, yogalärare, författare och undervattensfotograf. Annelie är kanske mest känd för att ha slagit världsrekord i fridykning. Ett enda andetag tog henne till 126 meters djup!  Från ”botten” tog hon sig till toppen – som tredje svensk kvinna besteg hon Mount Everest och sedan de övriga 6 högsta topparna, de legendariska ”7 summits”

 

Föreläser om

  • Motivation & målfokusering
  • Mental träning
  • Ledarskap
  • Personligt ledarskap
  • Personlig utveckling
  • Förändring och utmaningar
  • Hälsa & friskvård
  • Mindfulness

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Annelie Pompe och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30