031-733 33 30 info@lfl.se

Charlie Eriksson

Charlie Eriksson: ”Det modigaste jag någonsin har gjort var att fortsätta att leva när jag egentligen ville dö.” Det är Charlies egna ord. Efter att han själv har lidit av psykisk ohälsa i form av depression och panikångest som resulterade i flertalet självmordsförsök fann han motivationen att börja inspirera och motivera andra. Charlie har under åren arbetat aktivt för att lyfta fram det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa från källaren till finrummen genom påminnelsen om att vem som helst kan drabbas, men du är aldrig ensam.

Med sin egen historia i centrum levererar han berörande föreläsningar fyllda med kunskap, inspiration och känslor när han sprider livsviktig information i skolor, organisationer, företag, kommuner och landsting.

Psykisk ohälsa

För det är ett faktum att psykisk ohälsa ökar. Att sprida kunskap om psykisk ohälsa och få andra att våga söka hjälp i tid är vad Charlie brinner för. Han lär dig att upptäcka varningstecknen hos dig själv och människor i din omgivning – innan det kanske är för sent.

Charlie är en framstående social entreprenör som mottagit utmärkelser som Årets Sociala Entreprenör, Stora Kommunikatörspriset och Årets Föreläsare.

Sagt om Charlie Erikssons föreläsningar:

”När en fullsatt lokal med 450 gymnasieelever är så tyst att man kan höra en knappnål falla, då är det världsklass.”

”Charlie Eriksson trollband en fullsatt Teater Forum i Köping på onsdagskvällen med ett ämne så känsligt att det nästan är otänkbart att tala om.”

”Mycket berörande och känslosam.”

Föreläser om:

  • Psykisk ohälsa, entreprenörskap och inspiration.
  • Psykisk ohälsa – fokus på depression och panikångest
  • Entreprenörskap – att starta upp ett nationellt projekt
  • Marknadsföring – Hur når man ut ur det så kallade bruset?
  • Socialt entreprenörskap – engagemang som förändrar samhället

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Charlie Eriksson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30