031-733 33 30 lfl@lfl.se

Emanuel Nilsson

-Att prestera och samtidigt må bra

Om Emanuel

Emanuel berättar om min erfarenhet av stress som ledde till utbrändhet och fokuserar på insikter, tankeställare och lärdomar för att hjälpa människor att prestera och må bra.

Vem är föreläsningen för?
Föreläsningen riktar sig till högpresterande människor både inom arbete och privatliv. Men i dagens samhälle är vi alla utsatta för press och krav från olika håll, och därför är denna föreläsning givande även för dem som inte kallar sig själva för högpresterande.

Vad får man ut av den?
Föreläsningen ger inblick i hur det kan gå till att bli utbränd. För att i nästa steg ge tankeställare och praktiska verktyg för att förebygga och hantera stress och utbrändhet. Kombinationen av min personliga berättelse och mina erfarenheter ger ökad motivation att göra de justeringar som krävs för att fortsätta prestera, och samtidigt må bra. Mycket handlar om vårt förhållningssätt till prioriteringar, sund egoism, låtsasstress och återhämtning.

Emanuel vet att vi mår bra av att prestera, men ibland kan det i för stor utsträckning gå ut över vår hälsa och i förlängningen över våra resultat. Det är dyrt för en arbetsgivare när medarbetare blir utbrända och det är en enormt jobbig situation för de drabbade. Förebyggande arbete är mer effektivt än att i efterhand gå in i en rehabilitetsprocess.

Emanuel driver även ett företag i Tanzania med 20 anställda för att han vill skapa arbetstillfällen och utveckling.

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Emmanuel Nilsson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

Bakgrund

  • Föreläsare
  • Entreprenör

Föreläser om

  • Min erfarenhet
  • Sund egoism
  • Prioriteringar
  • Låtsatsstress
  • Återhämtning