031-733 33 30 info@lfl.se

Erik Blix

Erik Blix är journalist, programledare, satiriker, professionell moderator och konferencier. Han har under många år arbetat inom radio och TV och är känd från radioprogram så som Riskradion (ihop med Stefan Livh) och satirprogrammet Public Service. Erik har också ett eget program i Sveriges Radio P4, P4 Extra Helg, som sänds från radiohuset i Göteborg.

I TV har han synts i bl a Brutal-TV, Detta har hänt, Blix från klar himmel, KalasTV och Fångarna på fortet.

Erik har också varit chefredaktör för Grönköpings Veckoblad som är en av Sveriges äldsta satirtidskrifter med en trogen skara läsare.

Erik är en skicklig moderator och debattledare som anlitas både inom underhållning och i mer seriösa sammanhang. Hans stora styrka är att vara lyhörd mot deltagarna, kunna följa upp med belysande frågor och på ett enkelt sätt kunna sammanfatta komplicerade ämnen och kunskaper. Han förbereder sig ofta genom att göra noggrann research utifrån varje ämnes specialitet för att göra mötet han leder så intressant och träffsäkert som möjligt.

Bakgrund

  • Journalist
  • Programledare
  • Satiriker
 

Uppdrag

  • Moderator, debattledare och intervjuare

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Erik Blix och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30