031-733 33 30 info@lfl.se

Erik Olkiewicz

Erik Olkiewicz är skolad i USA och Europa och använder skickligt hypnosens potential som underhållning och som ett kraftfullt redskap för personlig utveckling. Efter en utbildningsdag med Erik Olkiewicz har du ett rum fullt med glada, engagerade och motiverade människor som är redo att ta sig an världen.

Om Erik

Ditt liv kanske redan är fantastiskt… men tänk om det kunde bli bättre? Nu kan du och ditt team nå nästa nivå med hjälp av en expert!

Erik Olkiewicz blev på 1990-talet hypnotiserad på college i Chicago och blev förtrollad. I dag hjälper Erik människor bli fria från mentala begränsningar, rädslor, ovanor och smärtor. Han demonstrerar tankens makt och möjligheter live på scen med hypnos, anlitad av bland andra Tele2, Nordea och H&M.

Det var i sitt arbete med klienter som Erik upptäckte varför människor inte lyckas nå sina mål. Han fann att de har undermedvetna blockeringar – irrationella rädslor, begränsande övertygelser, negativa tankar. Och att många saknar verktyg att komma åt dem.

Dessa psykologiska hinder märks tydligt i yrkeslivet. Säljare underpresterar, förhandlare viker sig, entreprenörer förminskar sig själva, chefer slutar leda och investerare fattar dåliga beslut.

Eftersom tankar kan leda till handlingar kan de, till slut, vara skillnaden till om ett företag lyckas eller misslyckas.

Lösningen Erik fann visade sig vara lika enkel som genial!

I dag leder Erik Olkiewicz workshops och utbildningar för företag, och hjälper ledare och medarbetare optimera sina prestationer.

Självledarskap är nyckeln, menar Erik. Utan ett effektivt självledarskap försvinner din förmåga att påverka andra, vilket leder till att människor lämnar dig och följer andra. Om du däremot leder dig själv effektivt kommer du att påverka andra och andra kommer att följa dig. Däri ligger självledarskapets kärna. Den mest inflytelserika person som talar med dig varje dag är du själv. Din inre röst kan uppmuntra dig till att fortsätta eller övertyga dig om att ge upp. När du förstår hur ditt inre sinne fungerar, alltså hur du kan styra dina känslor, din energi, din kreativitet och din fantasi, blir ditt liv oändligt mycket roligare och du kan nå dina mål.

Boka Erik Olkiewicz i dag och möt en varm, rolig och kompetent utbildare, coach och föreläsare redo att ge er verktyg som hjälper dig och ditt team till nästa nivå!

 

Bakgrund

  • Tidigare journalist på TV4, Expressen och Aftonbladet.
  • Hypnotisör utbildad i USA, Storbritannien, Irland, Belgien och Sverige. 

Föreläser om

  • Mental träning

  • Personlig utveckling 

  • Stresshantering

  • Mål och målsättningar

  • Humörträning

  • Arbetsglädje

  • Motivation & Inspiration

  • Eget ansvar

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Erik Olkiewicz och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30