031-733 33 30 info@lfl.se

Anna Bellman

Kommunikationsexpert som hjälper dig att nå fram!

Hur fångar du en publiks intresse? Hur får du andra att ta till sig det du vill få sagt? Det kräver en hel del att hålla i en presentation, ett möte eller en konferens och att verkligen skapa den inspiration eller förändring man vill uppnå. Med konkreta tips och smarta metoder hjälper Anna Bellman dig att knäcka koden till vad som fungerar när och till vem.

När förändring går allt snabbare efterfrågas mer och mer kommunikation och ledarskap som kan motivera människor på riktigt. För att lyckas krävs engagemang och vilja, men framför allt en förståelse för hur andra fungerar och vilken typ av kommunikation som fungerar när och till vem.

Anna är föreläsare, moderator och talartränare med stor erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist och har arbetat som marknads- och kommunikationschef inom näringslivet. Hennes erfarenhet av ledande position och av att själv ha drivit bolag, kombinerat med hennes journalistiska ådra gör henne unik. Hon förstår ledarens svåra kommunikationsutmaningar och komplexiteten att leverera rätt budskap så att alla hänger med.

Hon vet vad som fungerar när. Oavsett om det är som föreläsare, moderator, konferencier eller debattledare ger hon en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang. Anna älskar att, tillsammans med kunden, arbeta med mötet så att de mål som sätts upp också nås. Med råge. Målet är att alltid överträffa förväntningarna

Anna har skrivit boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken” och utvecklat konceptet ”Briljera när du ska presentera” – som föreläsning, utbildning och personlig talarträning med konkreta tips inom presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Exempel på föreläsningar:
Släpp retoriken – fokusera på publiken
Kommunikativt ledarskap – i förändring
Varför lyssnar dom inte? Kommunicera olika till olika.

För mer information om föreläsningarna, var vänlig kontakta Lära för Livet.

Bakgrund

  • Journalist
  • Marknadschef
  • Kommunikationschef
  • Talartränare
 

 

Föreläser om

  • Presentationsteknik
  • Kommunikation
  • Retorik

”Föreläsningen var riktigt, riktigt bra. Vi fick med oss många konkreta tips, både de vi hade hört förut och en del helt nya. Anna Bellman bjöd in publiken, skapade engagemang och en bra stämning där våra medarbetare var mer positiva än vanligt resten av dagen. Det var den bästa föreläsning vi haft.”

Sanna Turin

distriktschef, Ramboll

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Anna Bellman och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30