031-733 33 30 info@lfl.se

Filip Reineby

Konsten att våga tala inför andra

Kanske har du hört att retorik är ”konsten att övertyga”? Men vad hjälper det att veta hur och vad du ska säga, om du inte vågar säga det?

Att tala på möten och att hålla fördrag är viktiga moment för att boosta våra karriärer. Att våga göra vår röst hörd är även viktigt för vår personliga utveckling. Att hålla ett tal eller ett föredrag ses idag som en självklarhet, något alla ska klara av. Faktum är att dessa situationer tvingar oss långt utanför vår trygghetszon, trots att vi ofta inte är mentalt redo för det, inte har kunskaperna att hantera denna stora utmaning eller upplever att vi hålls tillbaka av nackdelar hos oss själva som tystar vår röst.

I denna blixtföreläsning får kunskaperna och inspirationen du behöver för att ta dig an utmaningen att tala inför andra och boosta både din karriär som din personliga utveckling.

Filip Reineby är sannolikt Sveriges enda utbildade retorikkonsult som stammar och kommer i denna blixtföreläsning dela med sig av sin personliga berättelse om hur han, trots ett talhandikapp, tagit sig an utmaningen att tala inför andra. Föreläsningen ger dig kunskaper i hur du kan vända nackdelar till fördelar, hur du hanterar nervositet och hur du skaffar dig modet att göra din röst hörd och vågar ta steget från en åskådarplats, upp på scenen och in i rampljuset.

Ur föreläsningen:
Så vänder du nackdelar till fördelar
Det viktigaste verktyget för att hantera nervositet
Hur du blir modigare och vågar ta det första steget

Bakgrund

  • Retorikkonsult
  • #unionenpitch finalist 2017
  • Coach
  • Föreläsare

Föreläser om

  • Personlig utveckling
  • Retorik
  • Tala inför publik

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Filip Reineby och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30