031-733 33 30 info@lfl.se

Håkan Svensson

När det måste bli bra. Håkan har stått på många scener. Från Göteborgsteatern till matsalen på det lokala företaget har han fängslat sina åhörare. Med en ständigt växande lyssnarskara, fler och fler företag och organisationer, både nationella och internationella, vill att Håkan ska komma till dem och dela med sig av sina tankar och erfarenheter.

Att Håkan tillhör den yttersta toppen av Sveriges talare råder ingen tvekan om då han ständigt får högsta betyg i kundernas utvärderingar.

Mer trovärdig än de flesta. Håkan är världens första sjukgymnast med CP- skada. Han gick från förtidspensionär till framgångsrik företagare. Under sin uppväxt blev han bara förstådd av sin mamma, idag står Håkan på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter som professionell talare. Det enda handikappet Håkan har – är 15 i golf.

Håkan talar om. Håkan ger i grunden en allmänmänsklig inspirerande föreläsning som anpassas efter kundens behov. Hans starka historia innefattar ämnen som t ex motivation, förmågor, eget ansvar, arbetsglädje, bemötande, normer, mångfald, tillgänglighet.

När dagen är slut kommer du att. Se potential som andra missar. Kunna ge ett bemötande i världsklass. Att känna känsla av ”jävlaanamma” Ifrågasätta gamla sanningar. Vända nackdelar till fördelar. Bli en bättre förälder. Tro mer om dig själv och andra.

Bakgrund

  • Sjukgymnast
  • Egen företagare
 

Föreläser om

  • Motivation
  • Arbetsglädje
  • Bemötande
  • Normer
  • Mångfald

”Vi har anlitat Håkan vid medlemsaktiviteter ett flertal tillfällen. Varje gång med högsta betyg. Håkans föreläsning är otroligt inspirerande. Med en fantastisk energi och glädje berättar han sin historia. I publiken blir det både skratt, tårar och framförallt många tankeställare. Får Ni chansen att lyssna på Håkan – ta den!”

Eva Wallin

Finansförbundet

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Håkan Svensson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30