031-733 33 30 lfl@lfl.se

Henrik Fexeus

Henrik Fexeus intresse för trolleri började i tidig ålder och fortsatte senare med intresse för hur vi påverkar varandra i vår omgivning. Han har studerat kommunikativa och mentala tekniker inom en mängd olika områden, från klassisk psykologi till hypnos samt analyserat påverkan genom media, reklam, propaganda och memetik.

Idag är Henrik en efterfrågad mentalist och medverkat i flera TV-produktioner (Hjärnstorm, Kärlekskoden, Talang m m). Han har skrivit åtta böcker om praktisk psykologi och påverkan, bl a “Konsten att läsa tankar”, “Alla får ligga” och “Maktspelet” som översatts till ca 30 språk och sålt i en miljon exemplar världen över.

Han har anlitats som kroppsspråksexpert i diverse medier för att analysera politiker bl a inför valet 2014 och inför det amerikanska valet 2016 (Trump vs. Clinton).

Henrik är underhållare inom magiformen mentalism. Mentalism använder sig av tekniker från psykologi, trolleri och teater för att skapa illusionen av en övernaturlig förmågan till påverkan eller tankeläsning. Han har gjort fyra scenshower varav de tre sista även blivit Sverigeturnéer. Till föreställningen BOX producerade han även två timmar originalmusik.

Sedan 2005 har Henrik givit föreläsningar baserade på sina böcker. Hans föreläsningar handlar om ordlös kommunikation, relationsskapande samt det han själv kallar ”mentala superkrafter”. Med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare som drar utsålda hus.

Hans underhållande och engagerande stil som föreläsare har tagit honom över hela världen, från USA, Mexico och Karibien till England, Spanien och Ryssland. Henrik är idag en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och han har erhållit det prestigefyllda priset Dunninger Memorial Award, med motiveringen For Distinguished Professionalism in the Performance of Mentalism.

Bakgrund

  • Mentalist
  • Programledare
  • Författare
 

 

Föreläser om

  • Kommunikation
  • Relationer
  • Mentala superkrafter

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Henrik Fexeus och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30