031-733 33 30 info@lfl.se

Mark Levengood

Mark Levengood en mångfaldigt prisbelönad programledare, författare, skribent och Unifec-ambassadör. Han är också verksam som föreläsare och moderator.

Mark är en omtyckt medieprofil och har en bred bakgrund ifrån olika medier och har bl a programlett prestigefyllda TV-produktioner som Melodifestivalen, Guldbaggegalan och Vi i Femman. Han är en flitig krönikör i P1 och varit sommarpratare ett antal gånger.

Han har producerat ett par böcker, bl a ”Gud som haver barnen kär, har du någon ull” och ”Gamla tanter lägger inte ägg” tillsammans med Unni Lindell som sålts i över en miljon exemplar. Han producerar tillsammans med maken Jonas Gardell den populära podden ”Mark & Jonas” som sänds en gång i veckan.

Mark är en person som uppskattar livet och föreläser bl a om vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse. Han anser att det är viktigt att våga anta utmaningar och att sätta upp mål för framtiden, men att man inte får vara rädd att ändra på dem.

”En stor del av mitt arbete inom såväl TV, radio, scen och böcker har handlat just om vilka möjligheter vi har att förändras som vuxna människor, och hur viktigt det är att den processen äger rum. Vår samtid ställer hårda krav på oss, men bjuder också på väldigt många nya typer av möjligheter för den som vågar anta utmaningen.”

Han trivs både i stora och små sammanhang och arbetar gärna som moderator med erfarenhet av såväl stora internationella kongresser som mindre konferenser.

Bakgrund

  • Programledare
  • Författare
  • Skribent
 

 

Föreläser om

  • Kommunikation
  • Mål
  • Motivation
  • Mångfald

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Mark Levengood och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30