031-733 33 30 info@lfl.se

Niklas Myhr

Niklas Myhr, känd som The Social Media Professor, är en internationell keynote och TEDx talare till vardags verksam vid Chapman University i Kalifornien.

Om Niklas

Niklas Myhr är en mycket uppskattad talare som alltid med ett internationellt perspektiv föreläser om sociala medier, digital marknadsföring, digital transformation och digitalt ledarskap. Åhörare vittnar om att Niklas presentationer på ett mycket underhållande och interaktivt sätt ger dem en bra blandning av energi, inspiration, konkreta framgångsstrategier och praktiska exempel.

Niklas har mångårig erfarenhet både inom internationell chefsutbildning och verksamhet vid olika amerikanska universitet och han är en professionell medlem av National Speakers Association. Niklas är författare av den kommande boken The Social Customer Journey och hans expertis har fått uppmärksamhet i publikationer såsom BBC, The Washington Post, USA Today, CBS News, Huffington Post, SVT, TV4 samt av hans egen hemstads Piteå-Tidningen. Niklas är också Googles förstarankade ”social media professor”.

Niklas bor i södra Kalifornien med sin svenska fru Monica, två barn och en vit goldendoodle men bibehåller starka band till sitt hemland både genom sitt föreläsande och engagemang som i Svensk-Amerikanska Handelskammaren. Niklas arrangerar även en årlig studieresa ”Business in Scandinavia” för sina amerikanska MBA-studenter.

 

Bakgrund

  • Ph.D. i företagsekonomi, University of Virginina
  • Civilingenjör i Industriell Ekonomi, Linköpings Universitet
 

Föreläser om

  • Sociala Medier
  • Digital Marknadsföring
  • Digital Transformation
  • Digitalt Ledarskap

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Niklas Myhr och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30