031-733 33 30 lfl@lfl.se

Per Holknekt

Per Holknekt är en av Sveriges högst betygsatta samt mest uppskattade föreläsare. Det är hans gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Som åhörare kommer du att få ta del av känslosamma och värdefulla berättelser från Pers sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Åhörare berättar hela tiden om att Per gör skillnad på riktigt och att dem efter hans föredrag fattat beslutat som styrt livet mot mer och bättre. Till synes omöjliga ekvationer har sett sin lösning.

Human hållbarhet och människan i processen står i fokus för Per. Om jaget och laget. Mänsklig utveckling för personliga och monetära vinster på kort och lång sikt. Per pratar om resultatorientering och hur man kan skapa en framgångsrik organisation genom att se, bekräfta, visa tilltro och ge människor chansen på riktigt. Pers syfte är inte att plocka snabba poäng från scenen, utan snarare att åhöraren tar med sig något hem som leder till nya beslut, i nya insikter och nytt mod. Per vill att sin publik ska känna att ”Kan han, ja då kan jag”. Och så blir det.

Per talar om observationer och iakttagelser längs livets väg och slutsatser ur dessa med påföljande konsekvenser av ond och god karaktär. Med sin unika livshistoria kombinerad med djup kunskap och lång erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. Per talar alltid utan Powerpoints och anpassar sitt upplägg efter kundens behov. Per föreläser på såväl svenska som på engelska.

Har bland annat blivit nominerad till Årets Internationella Föreläsare utomlands.

Om Per

Per Holknekt har upplevt högre toppar och djupare dalar än de flesta. När skateboarden kom blev han en av världens bästa skateboardåkare. När han startade företag blev de några av våra mest älskade klädmärken – Svea och Odd Molly. Hyllningarna haglade och pengarna rasslade in. Samtidigt tog alkoholen ett allt starkare grepp om honom och en dag stod han där, pank och hemlös.

I dag är Per Holknekt tillbaka, starkare än någonsin, och delar öppet med sig av sina erfarenheter.

Bakgrund

  • Skateboardproffs
  • Modedesigner
  • Entreprenör
  • Författare
 

Föreläser om

  • Human hållbarhet
  • Entreprenörskap
  • Affärsmannaskap
  • Personlig utveckling
  • Kreativitet

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Per Holknekt och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30