031-733 33 30 info@lfl.se

Petra Brask

Petra är VD och grundare av företaget PB & Partners, utbildare och föreläsare inom ämnet effektivitet, författare och personal planner.

Med över 20 års arbetslivserfarenhet har hon undervisat i tidseffektivitet för tusentals deltagare både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola. Med en gedigen erfarenhet från olika kulturer och länder som Iran, Storbritannien och Norden kan Petra enkelt jämföra och fånga upp intressanta vinklingar i det internationella landskapet vi lever i idag.

Behovet av att frigöra tid och energi är stort i små och stora företag och organisationer, i skolvärlden och i kommuner och landsting. Petra lär även ut och håller föreläsningar om effektiva arbetsmetoder för ledare, professorer, forskare och prefekter på våra svenska universitet och högskolor. Hon är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten (tillsammans med Jonas Leksell) som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid.

I oktober 2017 släppte hon sin första bok inom det här ämnet med titeln ”Vem bestämmer över din tid?”. Nu är hon aktuell med en ny bok för ungdomar ”Koll på tiden? – tips för skola, fritid, vänner, sömn”. Hon är även aktiv som bloggare sedan 2009 och driver podcasten ”Tidspodden” ihop med Lena Lid Falkman.

 

Bakgrund

  • VD och egenföretagare
  • Utbildare
  • Författare

Föreläser om

  • Personlig planering
  • Tidseffektivitet
  • Struktur
  • Stresshantering
”Petra Brask, frisk fläkt som pratade om mycket man känner igen, gav flera tips över hur man ska tänka och vad man kan göra för att förändra sitt arbete och sin tid. Otroligt inspirerande.”

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Petra Brask och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30