031-733 33 30 lfl@lfl.se

Ida Hult

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Inspireras för framtiden? Eller måla om den stora bilden av vart din organisation är på väg? Då vill du ha Ida Hult som föreläsare.

 

Om Ida

Ida Hult är futuristen och beteendeproffset som varvar företagsrådgivning med inspirationsföreläsningar. Du kan känna dig trygg i att både få inspiration och något konkret att agera på.

Ida Hult har beskrivits som där Karin Johannisson möter Lilly My fast med affärsfokus. Hon har ett unikt och tight innehåll hämtat från människors vardag och liv. Hon gräver för att fånga framtiden. Hon gräver för att ge dig berättelsen om framtiden. Som journalist och etnograf är det grävandet hon skolats i. En etnograf tar inga svar för givna, inte heller trender eller data utan söker logiken i det omedvetna, det gjorda, beteendet bakom det ärvda svaret. Som etnograf söker hon inte ett enkelt svar utan Svaren med stora S. Hon gräver i din själ, din hjärna och ditt hjärta tills hon finner logiken i din världsbild. Den historia hon kan skruva och spinna utifrån det är unik och tål att höras.

Hon har föreläst sedan 2006 och har 10 år i eget bolag i ryggen. Hon har drivit etnografisk konsultbyrå, strategirådgivning mot stor internationella bolag, varit med i infotainment TV, skrivit i antologier, gjort två museiutställningar och deltagit i konstprojekt. Hon rör sig hemtamt emellan intima styrelserum och Europas största scener.

Ida Hult brinner för förändringen vi står inför idag; det digiloga livet där nytt och gammalt möts. Hennes studiefokus är våra nya sätt att leva, vara, arbeta, prestera, äta och köpa. Hur man skapar affärer på det är hennes expertis. Svaren vi inte kan googla oss till är skälet hon anlitas för. Strategiska visionsprojekt är hennes grej. När Ida Hult föreläser haglar skratten och de fastnar i halsen. Boka Ida Hult och lär dig vad du ska sluta göra i framtiden.

Rubriker.

Framtiden. Flygande bilar, svävande människor, blanka robotar och rosiga bebisar. En allmän inspirationsföreläsning med skräddarsydda inslag.

Morgondagens konsument. Hur lever de, vad förväntar de sig och hur får vi dem att köpa (igen och igen)

Ledaren och omvärlden. Hur påverkas du och dina medarbetare av omvärldsförändringarna vi står inför och vad ska du tänka på för att leda mot framtiden. En föreläsning som skaptas utifrån de 4 år Ida Hult har utbildat cheferna på ICA i omvärldskunskap och IKEAs ledare i konsumenter och kreativitet. Passar alla branscher. Har även testats i fastighetsbranschen och inom vården.

Innovation och digitalisering. Hur utvecklar vi där digitalt möter analog?

 

Bakgrund

  • Etnolog
  • Trendstrateg
  • Journalist

Föreläser om

  • Arbetsplatskultur
  • Kommunikation
  • Samhällstrender
  • Beteendemönster
  • Livsstilsförändringar
  • Varumärke

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Ida Hult och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30