031-733 33 30 info@lfl.se

Susanne Fredriksson

Susanne är en sann inspiratör, som hjälper företag och organisationer att skapa ett positivt arbetsklimat där den kollektiva självkänslan, självförtroendet och yrkesstolthet blir en del av vardagen.

Hon har en lång erfarenhet som föreläsare och inspiratör. Hennes förmåga att beröra och fånga publiken är slående. Hon tar med oss på en ”resa” som berör, väcker eftertanke och insikter om hur individ, organisation och ledarskap är ett samspel. Hur engagemang skapas som är avgörande, för att nå framgång och en god arbetsmiljö.

Susanne är pionjär inom området att skapa motivationshöjande insatser.

Redan 1991 blev hon Årets Nyföretagare för de utbildningar hon tog fram för att höja sina städerskors status och engagemang. Oförtröttligt har hon fortsatt sitt arbete i den andan.

Hon sprakar på scen. Har en närvaro som är påtaglig. Hon fyller deltagarna med energi, med enkla metaforer. En liten grupp svetsas samman, kick-offen blir en förglömlig upplevelse, stora grupper hittar verktygen i mindre workshops. Som en skicklig dirigent skapar hon samstämmighet, med känslan av magi.

Energi, arbetsglädje – ingen tillfällighet
Positiva tankar gör skillnad och påverkar vårt bemötande. Låt bemötande bli en tillgång att hitta arbetsglädjen, skrattet och lusten. Bemästra oron och hitta ditt må bra befinnande. Det sprider sig.

Friska relationer – friska arbetsplatser
Det som är friskt tilltalar oss. Friska relationer påverkar vårt välbefinnande. Hur våra relationer hänger samman med vår psykiska välbefinnande är ett faktum. Fräscha relationer ökar kreativitet och utveckling. De vardagliga självklara vänliga är grunden för en positiv helhet. Ger en ”vikänsla” och enhetlig kultur.

Din attityd – ditt ansvar
Vår attityd syns i kroppsspråk, framtoning, tonfall. Vår attityd en produkt av våra tankar. Alla har ett eget ansvar och ett val för sin attityd – gott ledarskap och medarbetarskap frambringar en god arbetsmiljö – även i förändringar.

Susanne har skrivit två böcker: ”Flykten från spelad trygghet” och ”Hjärtliga betraktelser del 1”.

Bakgrund

 • Entreprenör/egen företagare
 • Inspiratör/utvecklingsstrateg
 • Legitimerad coach
 

Föreläser om

 • Kommunikation/kroppsspråk
 • Självkänsla/självförtroende
 • Coachande ledarskap/motivation
 • Entreprenörskap
 • Bemötande/personlig attityd
 • Livsglädje/arbetsgläde
 • Balans/lycka
 • Våld i närstående relationer

”Jag var nyss på ditt seminarium om energi och arbetsglädje och vill bara berätta att du gjorde min dag! Ditt pepp gav mig en sån energibomb att min ballong självfylldes. Fantastisk känsla! Nu har jag energi till att sprida glädje och fokusera på hur jag tar det oavsett hur jag har det. Fortsätt göra det du gör!”

Cornelia Jeppsson

Sony Mobile Ericsson

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Susanne Fredriksson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30