Drömledarskapet! Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer!

Om nu omvärlden och människors behov förändrats drastiskt under det senaste årtiondet, vad behöver du då förändra i ditt ledarskap under detta årtionde?

Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Låt mig bespara dig som tror att medarbetare enbart arbetar för dig som är chef, samt dig som tror att allt handlar om vem du är eller vad du redan vet. Då ska du inte köpa eller lyssna på denna föreläsning. Tror du däremot på att du arbetar för dina medarbetare, samt att allt handlar om vad du gör varje dag? Då är detta rätt föreläsning för dig.

Om du vill uträtta något stort, börja då att leda för att skapa det bästa laget. Du arbetar med människor – för andra människor. Därför är talesätten ”laget före jaget” eller ”jaget före laget” förlegade. Vill du nå framgång i ditt ledarskap imorgon, är det enligt principen ”jaget för laget” du ska arbeta. Den här föreläsningen är en praktisk guide/manual om vad du som ledare behöver göra samt inte göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Ur innehållet;

• Så skapar du ett framgångsrikt ledarskap & ett välmående samt presterande team
• Ledarskapet i en föränderlig tid
• Manualen för ett drömledarskap i världsklass
• Do and don´ts i ledarskapet
•  ”Jaget för laget”

 

Om föreläsaren:

Svante Randlert är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats.

Vill Ni arbeta med frågeställningar som strategisk kompetensförsörjning, morgondagens medarbetare och det engagerade ledarskapet är Svante Randlert rätt föreläsare!

Varmt välkomna att boka dig och kollegor i en ledande position för att få verktygen till ett ledarskap 2.0!

Datum;
Malmö 16 november kl.13.00-16.00

Pris: 1295 kr ex moms
Vid större gruppbokning mejla oss för offert.
Mejl: gabrielle.sjostrand@hexanova.se alt. 0761-44 41 53

Exakta tider går ut i välkomstmejlet ca 1 vecka innan föreläsningen.

Malmö

002-calendar-1 16 november
Pris: Pris: 1 295kr/person ex moms

Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

White_shape_2