Om alla bara tänkte som jag! hantera olikheter på jobbet

Ska vi jobba ihop eller ha det jobbigt ihop? 

Det är inte lätt att vara människa. Framför allt inte på jobbet, där vi omges av en massa typer som vi kanske inte har valt att samarbeta med. Hur ska vi göra för att stå ut med varandra? 

Vi vet ju att de bästa teamen är de som omfamnar olika kompetenser och personligheter. Ändå är det så svårt att få det att fungera. Det är svårt att jobba ihop. Mycket energi går åt till olösta konflikter istället för det vi vill uträtta tillsammans. 

Det handlar inte alltid om att ha rätt eller fel; vi tänker och agerar helt enkelt olika. 

Morgan Allings lustfyllda och tankeväckande föreläsning om hur vi hanterar besvärliga människor är mycket efterfrågad. Med humor och insiktsfulla exempel beskriver Morgan hur vår konflikthantering ser ut och vad vi kan göra för att slippa onödiga kommunikationsproblem.

Välkommen till en fartfylld och lärorik föreläsning om hur du och dina kollegor kan göra för att hantera er själva och varandra.  

Morgan visar vad som händer när det krockar i relationerna på arbetsplatsen, hur kulturer och grupperingar uppstår, men framför allt ger han nycklarna för att lösa upp situationerna som uppstår. Vilket leder till att man stärker ledarskapet och organisationen så att konflikter, skav och gnäll inte ens behöver uppstå. Tänk vad mycket tid och energi man hade sparat…

Ur innehållet;

• Vad gör en människa besvärlig? 

• Konsten att hantera besvärliga människor

• Är det personen eller situationen det är fel på? 

• Vem har ansvaret för relationerna på jobbet? 

• Att hantera sig själv och andra 

• Nycklar för att lösa upp situationerna

• Hur bygger man sunda organisationer som gör att mobbning, skav och gnäll aldrig får fäste?

• Verktygen hur ni fokuserar på rätt saker och tillsammans når era mål, visioner, har nöjda medarbetare och dessutom blir mer lönsamma!

Om föreläsaren:

Morgan Alling är skådespelare, regissör, författare och föreläsare. Han är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor. Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. Psykologi och praktiska råd om hur man kan vända negativa mönster och strukturer, både på arbetsplatsen, i hemmet eller inom sig själv. 

Morgan Alling är en av våra mest folkkära skådespelare som vi sett i film, tv och på scenen. Hans prisade bok ”Kriget är slut” handlar om Morgans egen svåra barndom och hans krig mot världen och sig själv.  

 

Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till höstens föreläsning!

Datum
Göteborg 26 september 13.00-16.00
Malmö 28 september kl.09.00-12.00
Stockholm 5 oktober kl.13.00-16.00

Fika ingår. Exakta tider går ut i välkomstmejlet ca 1 vecka innan föreläsningen.

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Göteborg – Elite Park Aveny Hotel

002-calendar-1 26 September

Malmö – Quality Hotel View

002-calendar-1 28 September

Stockholm – Bonnier Konferens

002-calendar-1 5 Oktober
Pris: Pris: 1 295kr/person ex moms

Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

White_shape_2