THE SUMMIT

Höstens hetaste föreläsningsdag med fyra av landets främsta föreläsare!

Med sina kunskaper, insikter och totala engagemang trollbinder de sin publik och ger en fantastisk och inspirerande upplevelse. Deras insatser på den svenska och även internationella marknaden har varit mycket uppskattade och resultaten lysande. Nu har du och ditt företag chansen att få en energikick och konkreta verktyg som kommer hjälpa dig och företaget att lättare, snabbare och mer effektivt nå framgång och personlig utveckling!

THE SUMMIT är en dag då vi har samlat de främsta föreläsarna för dig att tillsammans kollegor eller ledningsgrupp ta del av det senaste, bli inspirerade och få värdefull input till din verksamhet. Här träffar du likasinnade, människor som är proaktiva och påverkar utvecklingen.

Varmt Välkommen till THE SUMMIT 2023 med fokus på:


Ledarskap – Framgång – Affärsmannaskap – Hållbarhet – Entreprenörskap – AI – Inkludering – Framtid

Nadim Ghazale

– Flyktingen som blev polis och senare tv-experten, hyllad sommarpratare och sen hela Sveriges polis med sin självbiografi ”Min väg från flykting till hela Sveriges polis”.

 

Nadim kommer med utgångspunkt från sin egna berättelse tala kring makt, påverkan och vikten av inkludering samt med konkreta exempel påvisa hur enkelt det faktiskt kan vara och vilket resultat det kan få. Han kommer också tala om varför det är viktigt inte enbart för den enskilde utan för ett samhälle och ett land. 

Han kommer även tala om vikten av att mötas för att hamna på den lägsta acceptabla nivån som krävs för att vi ska kunna leva tillsammans. Tolerans. För att tolerera varandra måste vi vänja oss vid varandra och för att vänja oss vid varandra måste vi möt

Ishtar Touailat

– Serie entreprenören, prisad ledare och toppjobb inom IT-branschen. Idag Global AI och innovationschef på omtalade företaget TechBuddy

 

Ishtar är en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor som uppmärksammats stort för sitt entreprenörskap och sätt att leda företag med fokus på mångfald, inkludering & jämställdhet.
En föreläsning med Ishtar är mycket spännande, inspirerande och lärorik, där ämnen såsom innovation , digitaliseringsfrågor, mångfald, inkluering till ledarskap kan tas upp. För henne är det viktigaste att det uppstår ett levande samtal mellan henne och publiken!

Per Schlingmann

– En av Skandinaviens mest framgångsrika talare, kommunikatörer och strateger

 

Med en enastående kombination av att leda genom radikal förändring och att utveckla nya sätt att kommunicera så navigerar Per sina lyssnare genom framtiden. Han ger centrala insikter om strategisk kommunikation, branding, konsumentbeteenden, företagskultur med mera till sin publik. Schlingmann är både ett inflytesrikt namn inom politiken som näringslivet.

På The Summit kommer Per tillsammans med Kjell hålla en föreläsning utöver det vanliga, en duo ni inte vill missa!

Kjell A Nordström

– Ekonomiedoktor, föreläsare, författare och en av Europas mest efterfrågade föreläsare.

 

Kjell är känd som som en av de ledande forskarna på multinationella företag oxch den globala marknaden. Hans sätt att föreläsa väcker alltid uppmärksamhet och innehåller tempo, energi och puls.

Lyssna på Kjell och Per på The Summit där de tillsammans kommer leverera en dynamisk, interaktiv, tankeväckande föreläsning som du kommer minnas länge…

Jan Bylund

Moderator för dagen

Älskad ståuppkomiker från Umeå – numera även föreläsare och författare. Har skrivit böckerna ”Den Lyckliga Pessimisten” – om att vara lycklig trots att man är pessimistiskt lagd, och ”Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt” – som även finns som föreställning och där Jan undersöker om mammas alla förmaningar och råd under barndomen verkligen stämmer – Får man kramp om man badar efter man ätit, blir du förkyld om du går ut med blött hår? Jans drivkraft som moderator är nyfikenhet samt vilja att utvecklas och lära sig nya saker.

I sin föreläsning pratar han om konsten att finna trygghet i sig själv, att våga göra bort sig och att kunna bjuda på det.

Jan Bylund

Moderator för dagen

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Ungefärliga tider för dagen:

 • Registrering ca kl.11.15

  11.30-12.15 Lunch

  12.15-12.20 Janne Bylund presenterar

  12.20-13.20 Föreläsning 1

  13.20-13.30 Intervju med talare 1

  13.30-14.30 Föreläsning 2

  14.40-15.10 FIKAPAUS

  15.10-16.25 Föreläsning 3

  16.25-16.35 Janne Bylund avslutar dagen

  16.35 – After Conference Mingel med Bubbel & Snittar

Göteborg

002-calendar-1 24 November

Stockholm

002-calendar-1 30 November
Pris: 4 995 kr/person ex moms.

I priset ingår konferenslunch och After conference (mingel, enklare förtäring samt dryck). OBS! Önskas After conference måste detta anmälas i anmälan även om det ingår i priset. Detta för att minska ”matsvinn”

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

 

White_shape_2