BLI EN STJÄRNA I PROJEKTORLJUSET!

– UTBILDNING I PRESENTATIONSTEKNIK

Hur bra är du på att marknadsföra dig själv och ditt budskap?

Att presentera och sälja in en idé, en rapport, sitt företag, en projektplan eller något annat handlar alltid om en genomtänkt berättelse och ett snyggt personligt framträdande. Det är storyn och leveransen som avgör hur mycket känslor, förståelse och övertygelse du skapar hos mottagaren. De som tränar på att förmedla, kommunicera, övertyga och inspirera är vinnarna i det ständiga informationsrallyt runt oss. Vill du bli en av dem? Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge?

Johnny Sundin jobbar professionellt som både föreläsare och moderator – och är anlitad av stora koncerner, företag, myndigheter och mötesarrangörer. Hans huvudämnen som inspirationsföreläsare är kreativt tänkande, trendspaning, framgångsrika mindset, kommunikation och positiva förändringsbeteenden.

Kursupplägg och innehåll:

SYFTE
Vilka är mottagarna? Vad vill du uppnå för effekt och resultat? Övningar i budskapsanalys, förmåga att skapa målbilder och säkerställa att budskapet gått fram.

DRAMATURGI
Vad vill du berätta – och varför? Vi går igenom dramaturgiska grunder, storytelling, den röda trådens kraft och styrkan i metaforer och visualiseringar.

BERÄTTAREN
Hur skall du använda hela din organisms kommunikationsförmåga? Hur kan du använda dig av gester, mimik, tonfall, rumsplacering och röstmelodi? Under utbildningen får du möjlighet till insikter om hur du kan förstärka dina förmågor.

HUMOR
Under utbildningen pratar vi om vikten av att bjuda på sig själv, våga sig på roliga liknelser och att använda ett personligt tilltal. Humor äger. Även när det är seriöst.

VISUELL RETORIK
Hur skall du på ett smart sätt förstärka det du säger med bilder? Du får faktisk och praktisk kunskap i konsten att jobba med filmklipp, musik och bildmetaforer. Och att göra din presentationsfil till ett starkt visuellt stöd.

TEKNIK
Under utbildningen får du handgripligen koppla in projektorn, öppna rätt program och lära dig mer om hur du gör för att höras och synas.

ÖVNING
När du kan ditt manus ordentligt blir du mer avspänd, naturlig och trygg. Då blir det dessutom lättare att improvisera och att ta oväntade frågor. Vi både skriver och övar på manus under utbildningen.

UPPLÄGG
Inför utbildningen kommer du få några förberedande uppgifter. Efter avslutad utbildning får du tydlig dokumentation på allt vi gått igenom. Möjlighet till uppföljning finns också där du får chans att visa upp dina färdigheter.

Kursen går att få skräddarsydd hos er! 

Ni kan boka den här utbildningen med Johnny Sundin internt till din arbetsplats, skräddarsydd efter era behov.
För kostnadsfri konsultation och för en prisuppgift vänligen kontakta vår talarförmedlingsexpert Annika Lorenzson, annika.lorenzson@lfl.se alt. ring på 0761-44 41 52