Onenote & Office 365

– Lär dig verktyg och effektivisera ditt arbete i Office 365 och Onenote

Denna kurs på 1 dag består av delarna OneNote och Office 365. Du behöver inte ha några förkunskaper i OneNote, men det är bra om du kan grunderna i någon Office version. Du kommer att snabbt tillgodogöra dig kunskaperna genom praktiska övningar. Med OneNote kommer du jobba effektivare och ha superkoll på alla dina idéer, anteckningar, noteringar, bilder, hyperlänkar.

Med Office 365 får du lära dig det nya i Excel, Word och Power Point. Lagra dina filer i OneDrive, så kan du dela och samarbeta kring dess, med kollegorna. Du får även veta hur de nya Snabbknapparna fungerar i programmen.

Bra om du tar med din egen PC till kursen, samt sladd för uppkoppling mot större bildskärm. Då har du allt på plats och använder din egen mail osv. Om inte, så får du låna PC på kursen, men då är det begränsningar med mail, OneDrive mm, men detta är dock inget hinder för att gå kursen.
Vi håller våra grupper små för att du ska få möjlighet att bolla egna frågor direkt med kursledaren. Teori blandas med praktiska övningar för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning. Efter avslutad kurs erbjuds du kostnadsfri support i två år.

I utbildningen ingår illustrativ dokumentation, som vi använder aktivt och som du även kan fortsätta med på egen hand efter kursen. Det ingår även praktiska övningsfiler, kursdiplom, förstudie, utvärdering samt förtäring i fina lokaler.

Detta ingår i alla våra kurser:

Vi genomför en förstudie för att du ska få svar på just dina frågor
Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
Utvärdering och uppföljning av resultat
2 år support med kursledaren
Kursdokumentation
Kursintyg

Våren 2020

Var och när: Göteborg 10 mars 2020, kl. 09.00-16.00
Lokal: Centralt beläget

Var och när: Malmö 21 april 2020, kl. 09.00-16.00
Lokal: Centralt beläget

Investering:
4 490:- Boka tidigt pris (senast 1 månad innan kursstart)
4 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt priset gäller 1 månad innan kursen och endast om du skriver in koden “boka tidigt” i din anmälan.

Förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika ingår. Övernattning ingår ej.
Denna kurs skräddarsys utefter er deltagares behov och därför skickas en förstudie ut till alla deltagare för att deltagarna skall få ut det dem vill med kursen.