Ny vd på Lära för Livet

Rony Forsberg är ny vd och delägare på Lära för Livet AB. Rony har en imponerande meritlista med chefspositioner bland annat inom Svenska Mässan och Mercuri International och nu senast den tunga posten som Event & Ceremonies Director vid Skid-VM i Falun 2015.

Vad lockade dig med Lära för Livet, Rony?

– Jag har alltid varit intresserad av att arbeta med utveckling av människor. På Lära för Livet arbetar vi på ett professionellt sätt med att skapa sammanhang och upplevelser i syfte att utveckla och stärka människor för att ännu bättre kunna möta ökade krav och förväntningar.

Vårt breda utbud av talare, seminarier och kurser gör att alla kan hitta något som passar deras behov och önskemål och att få människor att ”växa” ger mig en mycket positiv känsla.

Vilken ser du som din största utmaning framöver?

– Att anpassa verksamheten till den digitala och tekniska utvecklingen som idag präglar stora delar av vårt samhälle samt att få företag och organisationer att prioritera utveckling av sina medarbetare – de är ju oftast de som gör att du kan skilja dig ifrån dina konkurrenter.

Har du någon favoritföreläsare?

– Jag tycker att vi har många bra och inspirerande talare i Sverige – men ska jag plocka fram någon så gillar jag Göran Adlén och hans trendspaningar.