031-733 33 30 info@lfl.se

 

TÄNK OM vi måste TÄNKA OM, för det som tagit er hit, kommer inte att ta er dit ni vill imorgon

 

Om nu omvärlden och människors behov förändrats drastiskt under det senaste årtiondet, vad behöver du då förändra i ditt ledarskap under detta årtionde?

Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Låt mig bespara dig som tror att medarbetare enbart arbetar för dig som är chef, samt dig som tror att allt handlar om vem du är eller vad du redan vet. Då ska du inte köpa eller lyssna på denna föreläsning. Tror du däremot på att du arbetar för dina medarbetare, samt att allt handlar om vad du gör varje dag? Då är detta rätt föreläsning för dig.

Om du vill uträtta något stort, börja då att leda för att skapa det bästa laget. Du arbetar med människor – för andra människor. Därför är talesätten ”laget före jaget” eller ”jaget före laget” förlegade. Vill du nå framgång i ditt ledarskap imorgon, är det enligt principen ”jaget för laget” du ska arbeta. Den här föreläsningen är en praktisk guide och manual om vad du som ledare behöver göra samt inte göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Ur föreläsningen:

  • Nå framgång i ledarskapet
  • Den praktiska guiden för att prestera bättre
  • Så blir ni kundernas och medarbetarnas förstahandsval 
  • Så anpassar du ditt ledarskap efter alla förändringar 

Ort och datum

⇒ Malmö 26 april, kl. 13:00 – 16:00

⇒ Göteborg 27 april, kl. 13:00 – 16:00

⇒ Stockholm 28 april, kl. 13:00 – 16:00

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl. Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum. Specifik lokal skrivs ut 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle.

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Trygg & Säker på Lära för Livets föreläsningar

För oss är våra kunders och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi följer därför Folkhälsomyndigheten och regeringens restriktioner fullt ut samtidigt som vi värnar om våra kunders kompetensutveckling. Vi gör allt för att din utbildningsupplevelse skall kännas trygg och säker! Och stanna hemma om du känner dig minsta sjuk eller krasslig.

Pris: 995kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.