031-733 33 30 info@lfl.se

FRAMTIDENS ARBETSGLÄDJE PÅ FRAMTIDENS ARBETSPLATS

Den här föreläsningen är så brännande het. Efter två år med pandemin i våra liv och där nya sätt att arbeta påverkat väldigt många är det dags att skapa den framtida arbetsplatsen. Den kommer inte se ut som förr. Det kommer bli ett nytt sätt att arbeta. Vi kommer skapa nya sätt att mötas. Vi kommer blanda de gamla sätten med de nya. De gamla knepen att samlas vid kaffeautomaten är passé och ersätts med nya mötesplatser där den framtida företagskulturen skapas. När allt förändras så är utmaningen att kunna behålla och förstärka arbetsglädjen. Detta är ett måste när vi möter en ny generation. Mycket av den här föreläsningen handlar om hur vi ska kunna skapa bra arbetsplatser för en ny generation. 24 % av världens arbetskraft tillhör generation Z och de har redan idag helt andra krav på hur en arbetsplats ska vara. Det innebär stora förändringar på ledarskapet och hur man blir ett starkt arbetsgivarmärke. Vi kommer också ge oss in i den holistiska arbetsplatsen där träning, vila, trivsel, utveckling av medarbetarna blir en naturlig del. Den här föreläsningen är inte det gamla vanliga. Den är nytänkande och visar hur vi kan forma den framtida arbetsplatsen för att skapa arbetsglädje på riktigt. Den ger verktyg, idéer och tankar hur vi kan skapa den där fantastiska arbetsplatsen där alla vill jobba, där alla mår bra och där Alla ska få förutsättningar att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Eller som en tjugoett-årig kille uttryckte det ”det ska f-n vara kul att jobba”.

Göran Adlén är en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare genom tiderna. Han har skrivit åtta böcker och i tjugo år levererat trend- och omvärldsrapporter. Han har brinnande passion för skapa organisationer som vågar tänka nytt och han hans ledord är våga, älska, spring.

Ort och datum:

⇒ Malmö 21 mars, kl.13:00-16:00

⇒ Göteborg 22 mars, kl. 13:00-16:00

⇒ Stockholm 23 mars, kl. 13:00-16:00

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

 För bästa resultat, kom hela ledningsgruppen eller gå tillsammans med kollegorna.

Pris: 1295 kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.