031-733 33 30 info@lfl.se
Fotograf Petter: Ea Czyz
Fotograf Elaine: Mikaela Söderlund
Fotograf Tobias: Andreas Sundbom

Motiveras, inspireras och njut av vårens stora inspirationsinjektion tillsammans med kollegorna!

Vi är stolta över att presentera en inspirationsdag du inte bara vill höra talas om, du vill ha varit DÄR! På Level UP kommer du få ta del av 3 av landets bästa föreläsares historier om framgångar, utmaningar, pusslande och lärdomar, som har fört dem till de framgångsrika personer dem är idag. Både privat och i arbetslivet behöver vi ständigt få ny kunskap och inspiration av andra för att själva kunna bli motiverade. Hur kan vi se till att trivas lite bättre på jobbet och inte bara bli en lyckad arbetsplats utan också bli en Lycklig personal? Tillsammans inspirerar och motiverar vi varandra för att nå nya prestationer OCH viktigast av allt, vi har till och med kul på vägen!

  Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till vårens stora inspirationsevent!

  Elaine Eksvärd

  ”RETORIK ÄR INTE KONSTEN ATT TALA. RETORIK ÄR KONSTEN ATT FÅ ANDRA ATT VILJA LYSSNA”

  Elaine Eksvärd är retoriker, föreläsare, VD för retorikbyrån Snacka snyggt och författare till bästsäljare som Härskarteknik, Snacka snyggt, Vardagsmakt och Snacka snyggare som släpptes nu i mars. Hon leder en av Sveriges största poddar och har utsetts till Årets kvinnliga talare, Voice of the year samt årets kvinnliga entreprenör. Hon har även grundat organisationen Treskablinoll, som arbetar mot sexuella övergrepp på barn, och driver kampanjen #intesåkonstigt för att lyfta fram barn med funktionsvariationer. Elaine Eksvärd anlitas ofta som retorikexpert i media.

  Petter Askergren

  ”SE DITT FÖRETAGANDE SOM ATT CYKLA, FÖRSÖK CYKLA PÅ DIN EGEN ARENA OCH SLUTAR DU TRAMPA STANNAR CYKELN”

  Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsalbum i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare och talare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna. Under flera år har Petter åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna. 2014 belönades Petter dessutom med Begriplighetspriset för sin bok “16 rader” som hjälpt ungdomar med läs- och skrivsvårigheter, och 2017 vann han pris i kategorin “Årets talare”.

  Tobias Karlsson 

  ”Livet – Inte alltid en dans på rosor”

  Är en inspirerad föreläsning med dansaren, koreografen Tobias Karlsson där han föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv och inte passa in och om allas lika värde. Han berättar om sin svåra tid med mobbing och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar och fortsätta våga drömma. Tobias är en mycket fängslande föreläsare med ett viktigt budskap och en sprudlande entertainer.

  Inspireras av hur Tobias lever sin dröm – och hur du kan leva din!

   

  Ort och datum:

  ⇒ Göteborg 10 maj, kl.11:30- ca 17:00

  ⇒ Stockholm 24 maj, kl.11:30- ca 17:00

  Sveriges främsta inspiratörer samlade under en heldag! För bästa resultat, kom hela ledningsgruppen eller gå tillsammans med kollegorna.

  Boka dig till föreläsningen redan idag!

  Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

  Moderator för dagen: Jan Bylund

  Älskad ståuppkomiker från Umeå – numera även föreläsare och författare. Har skrivit böckerna ”Den Lyckliga Pessimisten” – om att vara lycklig trots att man är pessimistiskt lagd, och ”Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt” – som även finns som föreställning och där Jan undersöker om mammas alla förmaningar och råd under barndomen verkligen stämmer – Får man kramp om man badar efter man ätit, blir du förkyld om du går ut med blött hår? Jans drivkraft som moderator är nyfikenhet samt vilja att utvecklas och lära sig nya saker.

  I sin föreläsning pratar han om konsten att finna trygghet i sig själv, att våga göra bort sig och att kunna bjuda på det.

  Ungefärliga tider för dagen:
  kl.11:30 Registrering & Lunch
  kl.12:15 Moderatorn presenterar dagen
  kl.12:20 Föreläsning med Tobias Karlsson
  kl.13:30 Föreläsning med Elaine Eksvärd
  kl.14:40 Fikapaus
  kl.15:00 Föreläsning med Petter Askegren
  kl.16:15 Avslutning med bl.a. tävling och After Conference

  Pris: 3 195 kr/person ex moms.
  I priset ingår konferenslunch och After conference (mingel, enklare förtäring samt dryck). OBS! Önskas After conference måste detta anmälas i anmälan även om det ingår i priset. Detta för att minska ”matsvinn”

  Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.