031-733 33 30 info@lfl.se

Motiveras, inspireras och njut av vårens stora inspirationsinjektion tillsammans med kollegorna!

2022 är året vi alla kommer att kalla ”The Come Back” efter att många branscher och företag har kämpat i motvind. Men har vi klarat det såhär långt, ja då behöver vi ha kul och fira tillsammans med inspirationsföreläsare i världsklass! Efter en lång period av att inte kunna träffas och få inspiration fysiskt, så är vi stolta över att presentera en inspirationsdag du inte bara vill höra talas om, du vill ha varit DÄR! På Level UP kommer du få ta del av 4 av landets bästa föreläsares historier om framgångar, utmaningar, pusslande och lärdomar, som har fört dem till de framgångsrika personer dem är idag. Både privat och i arbetslivet behöver vi ständigt få ny kunskap och inspiration av andra för att själva kunna bli motiverade. Hur kan vi se till att trivas lite bättre på jobbet och inte bara bli en lyckad arbetsplats utan också bli en Lycklig personal? Tillsammans inspirerar och motiverar vi varandra för att nå nya prestationer OCH vi har till och med kul på vägen!

Så förutom inspiration kan vi utlova att du får med dig:

 • Verktyg till att uppnå arbetsglädje
 • Hur ni skapar en presterande, inspirerande och rolig arbetsplats
 • Hur man vågar tro på sin egna kapacitet trots andras åsikter
 • Tips för att skapa motivation tillsammans
 • Att bli inspirerad för att kunna inspirera andra
 • Hur man presterar och har kul på samma gång
 • Hur man tar sig an tillvaron, dess utmaningar och viktiga förändringar i livet
 • Hur man navigerar sig genom livet både privat och på jobbet på bästa sätt

Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till vårens stora inspirationsevent!

Tina Thörner 

Drottning bland kungar – En berättelse om att alltid våga, alltid gasa och alltid försöka igen…. 

 Tina Thörner är en av Sveriges största motorsportprofiler. Hon har vunnit tre VM-guld, stått på pallen i Dakarrallyt och blivit folkkär genom tv-program som Let’s Dance. Numera är hon bland annat verksam som entreprenör, coach och föreläsare. Tina är nu aktuell med sin nya bok ”Livet i etthundraåttio” som kom ut i april 2021. När Tina Thörner slog sig in som kartläsare i den mansdominerade rallyvärlden bröt hon ny mark. Hon har navigerat genom livet i full fart, alltid vågat välja sin egen väg och följt sin inre karta. Det ständiga målet att tillhöra världens bästa team, privat som professionellt, har gett resultat och kostat på. Det har lett till kraschade relationer såväl som kraschade bilar. Tragedier som triumfer. Och ett par tillfällen då döden undvikits med en hårsmån! 
Varmt välkommen att ta del utav Tinas fartfyllda och spännande resa! 

Carolina Klüft

Livet är en sjukamp! 

Livet är en sjukamp, min väg till prestation, balans och mening. Carolina Klüft var världens bästa mångkampare på friidrottsbanan. Hon innehar än idag Europarekordet på 7 032 poäng i sjukamp samt juniorvärldsrekordet i sjukamp. Vid 22 års ålder blev hon den yngsta friidrottaren hittills som erövrat samtliga fem internationella guldmedaljer: olympisk, världsmästerskap (inom- och utomhus) samt regional (Europamästerskap, inom- och utomhus). Nu är hon en ”mångkampare” även utanför sporten. Hon driver sitt eget företag, chef för organisationen Generation Pep, syns frekvent i TV-rutan som expertkommentator och programledare, författare, föreläsare samt är engagerad i stiftelsen No Excuses Foundation. Hon är tillika mamma och samhällsengagerad medborgare. 

Under sin föreläsning berättar Carolina bland annat om hur hon med sin erfarenhet balanserar alla dessa roller. För trots alla framgångar och hyllningar har vägen inte varit spikrak. Carolina ger under sina föreläsning tips på hur man tar sig an tillvaron och dess utmaningar. Med samma värme och spontanitet som hon en gång visade på idrottsarenan inspirerar hon oss nu till inre reflektion, hoppfullhet och hur man tar sig an viktiga förändringar i livet.
Carolina är en av de mest omtyckta och hyllade föreläsarna, detta vill ni inte missa!

Pär Johansson

I huvudet på en normalstörd – Att bli sedd, behövd och tagen i anspråk 

Pär Johansson är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern.  Han kunde blivit fotbollsproffs, men hamnade istället på ett dagcenter för funktionsnedsatta och hade en dröm om att spela teater. Resan dit har kantats av en mängd mentala omställningar – hos grundarna, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen. Pär berättar om resan med Glada Hudikteatern och tydliggör hur det goda ledarskapet gentemot andra alltid tar sin början hos en människa, och hur stora processer sätts igång och resultat nås när man vågar konfrontera sin egen och andra människors okunskap och osäkerhet.
Alla har något att lära sig och alla något att lära ut……

I sitt föredrag har Pär tre viktiga utgångspunkter: 

 1. För att växa måste man bli sedd och uppskattad för den man är.
 2. Med glädje, engagemang och rätt anpassad uppmuntran kan varje människa utvecklas.
 3. Mångfald och samarbete mellan olika grupper berikar allas tillvaro.

Pär drivs av en stark passion för det han gör, en del skulle kalla det galenskap. Efter en dryg timmes föreläsning med både skratt och gråt får vi ett kvitto på vad som kan ske om man tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas!

Fredrik Lindström  

En av Sveriges mest mångsidiga föreläsare, komiker och programledare 

Få människor i landet har undgått Fredrik Lindströms utläggningar om språket, om vårt land, om vart resorna går i På Spåret och om allt annat mellan himmel och jord. Alltid lika träffande, alltid lika engagerande med en skön personlig humor. Komikern, journalisten, författaren, regissören, programledaren och språkhistorikern Fredrik Lindström har ägnat flera TV-serier och böcker åt att analysera svenskarna och deras språk. Han började som busringare i Radioprogrammet “Hassan” och redan där anade vi alla en stor talang.  Som programledare i TV slog han igenom stort med serier som “Värsta språket”, “Svenska dialektmysterier” och “Världens modernaste land”. Han är även domare i På spåret på SVT.  

Fredrik Lindström har tilldelats Aftonbladets TV-pris för bästa manliga TV-personlighet, regisserat två långfilmer, skrivit sex böcker och varit värd i “Sommar” i P1 inte mindre än tre gånger. Fakta och anekdoter som blandas samman med finurlig humor ger den smarta komik som kännetecknar Fredrik Lindström. Han sätter saker och ting i perspektiv och får oss att ifrågasätta allt vi tidigare tagit som självklart. Med Fredriks snabba, språkkänsliga intelligens och humor kan vi utlova både en insiktsfull och underhållande föreläsningsupplevelse.  
Välkommen på ett intressant och inspirerande föredrag som gör dig lite smartare och mycket gladare! 

 

Ort och datum:

⇒ Göteborg 10 maj, kl. 09:00-17:00

⇒ Stockholm 18 maj, kl. 09:00-17:00

Sveriges främsta inspiratörer samlade under en heldag! För bästa resultat, kom hela ledningsgruppen eller gå tillsammans med kollegorna.

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Moderator för dagen: Jan Bylund

Ungefärliga tider för dagen:
kl. 09:00 Registreringen startar
kl. 09:30 Moderatorn inleder dagen
Föreläsning med Pär Johansson – I huvudet på en normalstörd
Föreläsning med Tina Törner – Drottning bland kungar
kl. 12:00 Lunch
Föreläsning med Fredrik Lindström – Svensk mentalitet 
Föreläsning med Carolina Klüft – Livet är en sjukamp
16:00-17:00 Avslutning och After Conference

Pris: 2 995 kr/person ex moms.
I priset ingår frukost, konferenslunch och After conference (mingel, enklare förtäring samt dryck).

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.