031-733 33 30 info@lfl.se

Hur ökar du försäljningen och håller humöret uppe även om marknaden är
tuff?

 

Max Söderpalm vet, han är författare, säljtränare och en flitigt anlitad föreläsare som har hjälpt mer än 1000 företag att öka sin försäljning. Alla vet att det är på en turbulent marknad som extra energi och att satsa på sin säljkår ger bäst effekt. Max har den kompletta verktygslådan för att du ska lyckas med det. Med hög energi, humor och konkreta råd ger han dig en plan för att få bästa säljkåren i branschen. Hör Max i “Maxa Säljet”, och lär dig hur du maxar ditt sälj. Det finns bland annat 7 enkla saker inom försäljning som du borde fixa direkt, vilket kommer tas upp i denna föreläsning. Sedan kan du sätta igång direkt!

Ur föreläsningen:

  • 7 punkters checklista
  • Knepen för att skapa bästa säljkåren i branschen
  • Verktygen till att hantera en tuff marknad
  • Så maxar du säljet optimalt

 

 

 

Ort och datum

⇒ Malmö 15 mars, kl. 13:00 – 16:00

⇒ Stockholm 16 mars, kl. 13:00 – 16:00

⇒ Göteborg – Hybrid 17 mars, kl. 13:00 – 16:00

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl. Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum. Specifik lokal skrivs ut 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle. Vid digitalt medverkande får du länken skickad på mejl. 

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Vi erbjuder även att medverka digitalt! 

Trygg & Säker på Lära för Livets föreläsningar

För oss är våra kunders och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi följer därför Folkhälsomyndigheten och regeringens restriktioner fullt ut samtidigt som vi värnar om våra kunders kompetensutveckling. Vi gör allt för att din utbildningsupplevelse skall kännas trygg och säker! Och stanna hemma om du känner dig minsta sjuk eller krasslig.

Pris: 995kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Vi erbjuder även livestreaming! Nu kan du se föreläsningen live på distans från din telefon eller dator.
Pris: 695 kr/person ex moms. Anmälan avser en personlig länk till den livesända föreläsningen. Länken skickas ut en timma innan föreläsningens start.

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.