031-733 33 30 info@lfl.se

Välkommen till en föreläsning fylld med FRAMÅTANDA, GLÄDJE & STYRKA

Visst vore det härligt att få veta precis hur du ska göra för att nå ända fram? Så enkelt är det kanske inte, men är du beredd att tänka rätt, vara konsekvent och våga göra fel kommer du utan tvekan att ta dig ända in i mål. Målet med dagen är att du ska få veta mer om hur du kan bli ”Supercharged” och hur du kan jobba både individuellt och gemensamt med ditt vinnande team mot ett uppsatt mål. Som vanligt ser vi till att ha roligt på vägen! Du kommer gå från den här föreläsningen ”Supercharged” full av energi, ivrig att ta itu med dina målsättningar – gamla eller helt nya!

Malin Berghagen – Ta modet i hand och ge dig ut!

Malin Berghagen har arbetat med hälsa och personligt välmående i hela sitt vuxna liv. Hennes bästa lärare har varit hon själv genom hennes egna ständiga ifrågasättande av vart hennes känslor och tankar kommer ifrån.

Malin berättar om hennes behov av att komma utanför sina egna begränsningar och bli fri det som håller var och en av oss inlåsta. Det som hindrar oss från att följa våra drömmar. Nämligen rädslan. Malin uppmanar till det hon ständigt fått påminna sig själv om: Ta modet i hand och ge dig ut!

Olof Röhlander – BRA är det nya bäst!

Motivation & Arbetsglädje på riktigt! Skrattfest är ett bra ord för Olof Röhlanders nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt.

Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. En inspirerande, rolig och lärorik föreläsning fylld med energi, skratt och igenkänning.

Ort och datum

⇒ Stockholm 11 november, kl. 13:00 – 16:00

⇒ Göteborg 17 november, kl. 13:00 – 16:00

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl. Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum. Specifik lokal skrivs ut 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle.

För bästa resultat, kom hela arbetsgruppen!
Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!
Gäller fysiska platser

Pris: 995kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på respektive ort nedan.