031-733 33 30 info@lfl.se

THE SUMMIT

 

Höstens hetaste föreläsningsdag med fyra av landets främsta föreläsare!

Med sina kunskaper, insikter och totala engagemang trollbinder de sin publik och ger en fantastisk och inspirerande upplevelse. Deras insatser på den svenska och även internationella marknaden har varit mycket uppskattade och resultaten lysande. Nu har du och ditt företag chansen att få en energikick och konkreta verktyg som kommer hjälpa dig och företaget att lättare, snabbare och mer effektivt nå framgång och personlig utveckling!

THE SUMMIT är en dag då vi har samlat de främsta föreläsarna för dig att tillsammans kollegor eller ledningsgrupp ta del av det senaste, bli inspirerade och få värdefull input till din verksamhet. Här träffar du likasinnade, människor som är proaktiva och påverkar utvecklingen.

Varmt Välkommen till THE SUMMIT 2022 med fokus på:

Ledarskap – Framgång – Affärsmannaskap – Hållbarhet – Entreprenörskap 

KLAS HALLBERG

– I kundens skor, att skapa värde utifrån mottagarens perspektiv

En föreläsning om att skapa värde ihop med kunderna/användarna/medborgarna/gästerna – kalla dem vad du vill. Klas utgår från sin nya bok ”I kundens skor”  som han har skrivit ihop med professor Per Kristensson vid Centrum för Tjänsteforskning som är världsledande inom fältet. Under föreläsningen visar Klas på varför så många organisationer misslyckas så totalt i mötet med sina kunder, och den magi som uppstår när någon vågar ta en liten risk och faktiskt visar varför den egna organisationen egentligen finns till.  Det blir det en träffsäker föreläsning med en virvlande blandning av humor och allvar. Klas Hallberg, rankad som en av världens 10 bästa talare, enligt organisationen Speakerrating.

GUNILLA VON PLATEN

– Serie entreprenörer, investerare, filantrop, författare av boken Draken i rummet , sommarpratare 2007,2020

Gunilla von Platen är svensk entreprenör, investerare, företagsledare och filantrop samt en av Svenskt Näringslivs ambassadörer. Hon är grundare till kundservice-bolaget Xzakt Kundrelation som hon sålde till Altor 2017 och är i dag partner hos Transcom Worldwide AB där Xzakt ingår. Hon har även varit sommarpratare 2007, 2021 och är författare till boken Draken i rummet. Idag är Gunilla von Platen en av Sveriges mest framgångsrika affärskvinnor. Det är en svår konst att bygga bolag och locka investerare. Gunilla är idag även aktuell som programledare för TV4 som gör en egen version av ”The apprentice”.

Välkommen till Upgraders föreläsningsdag ”The Summit” där superproffset Gunilla delar med sig av sina bästa goda råd och tips.

GUSTAV STENBECK

– Riskkapitalist, Entreprenör, Affärsängel och Föreläsare – Där hållbarhet och affärer möts

Hållbarhet tar idag en större plats i både samhällsdebatten och i styrelserummen är någonsin förut. Varje bolag med överlevnadsinstinkt måste ha ett intimt förhållande med frågorna. Men alltför ofta ses hållbarhet som ett hinder för affärer, inte en katalysator. Gustav har lång erfarenhet av att bygga bolag som använder hållbarhet för att öka tillväxttakten. Han talar idag runt hela världen hur bolag och organisationer kan bli hållbättre, samtidigt som de skapar en bättre lönsamhet och tillväxt.

ANNELI POMPE

 

– Inspiration och mod till att möta utmaningar

 

Äventyraren och f.d elitfridykaren Annelie Pompe tar med dig på en resa mellan höga berg och djupa hav, men hävdar att de största äventyren är de som händer inombords och människor sinsemellan. Hon delar med sig av verktyg från mental träning för att få mera mod, möta motstånd och hålla motivationen uppe.

Ort & datum: 

⇒ Göteborg 30 November, kl. 08:30-16:30

Sveriges främsta föreläsare samlade under en heldag! För bästa resultat, kom hela ledningsgruppen eller gå tillsammans med kollegorna.

Boka dig till föreläsningen redan idag!

 

Moderator för dagen: Jan Bylund

 

Älskad ståuppkomiker från Umeå – numera även föreläsare och författare. Har skrivit böckerna ”Den Lyckliga Pessimisten” – om att vara lycklig trots att man är pessimistiskt lagd, och ”Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt” – som även finns som föreställning och där Jan undersöker om mammas alla förmaningar och råd under barndomen verkligen stämmer – Får man kramp om man badar efter man ätit, blir du förkyld om du går ut med blött hår? Jans drivkraft som moderator är nyfikenhet och vilja att utvecklas och lära sig nya saker.

I sin föreläsning pratar han om om konsten att finna trygghet i sig själv, att våga göra bort sig och att kunna bjuda på det.

Ungefärliga tider för dagen:
kl. 08:30 Registreringen & frukost
kl. 09:00 Moderatorn inleder dagen
Föreläsning med Gustav Stenbeck
Föreläsning med Gunilla Von Platen
kl. 12:00 Lunch
Föreläsning med Annelie Pompe
Bensträckare – kort paus
Föreläsning med Klas Hallberg
16:00-17:00 Avslutning och After Conference

Lokal: Quality Hotel The Weaver – Göteborgsvägen 91, Mölndal

Pris: 4 995 kr/person ex moms.
I priset ingår frukost, konferenslunch och After conference (mingel, enklare förtäring samt dryck).

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.