031-733 33 30 info@lfl.se

Våga tänka nytt!  
– från motgång till framgång 

Inget triggar oss människor så mycket som förändringar gör och vi står vi inför dem hela tiden. Ibland för att vi vill, ibland för att vi behöver och ibland för att vi inte har något val. Hur tar man sig an förändringar och utveckling på ett framgångsrikt sätt? Varför är det svårt? Hur hittar man nya sätt att förhålla sig till det som fortfarande är obekant och skrämmande?  Förändring kräver mod, sårbarhet och nyfikenhet. Att våga ta sig ur sin komfortzon och ta sig an utmaningar både för sig själv och gruppen som helhet för att komma framåt, men framför allt nya sätt att bygga trygghet och skapa bra samarbeten. För visst kan det vara både svårt och skrämmande, och då gäller det just att våga! Våga att vilja ta sig an utmaningar för att nå sina mål!  

Varmt välkommen till en viktig och helt unik föreläsning med fokus på mod och strategi för att stärka självledarskapet och lyckas med samarbetet, i en tid då vi behöver det som mest. 

Aron Andersson ger verktygen till hur vi kan förverkliga våra drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia delar han även med sig av sina bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an förändring och nå sina mål! 

Ur innehållet; 

  • Optimera tillgången till dina resurser genom mental träning 
  • Att bygga och lita på processen i förändring 
  • Att våga att vilja 
  • Betydelsen av reflektion 
  • Självledarskap – att leva där fötterna står 
  • Vänd motgång till framgång 
  • Se möjligheter – oavsett svårigheter  

Aron Anderson är professionell äventyrare och en mycket uppskattad föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om; Som första person i rullstol har Aron bestigit både Kebnekaise och Kilimanjaro, skidat 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen, mm. Samtliga äventyr som krävt en exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt. Aron berättar om sin gripande historia, inspirerar andra att vända motgångar till framgångar och visar vikten av en stark laganda och en positiv mental inställning. 

Aron var den förste deltagaren i rullstol under Lets Dance våren 2022 och briljerade på dansgolvet tillsammans med Jasmine Takács.

Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till vårens motivationsföreläsning!

Ort och datum:

⇒ Malmö 12 maj, kl. 13:00-16:00

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Pris: 1 295kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.