031-733 33 30 info@lfl.se

FRAMTIDENS ARBETSPLATS – VÅGA TÄNKA NYTT!

Här är en unik chans att se in i framtiden tillsammans med framtidsspanaren Göran Adlén och bli inspirerad till att våga av äventyraren Aron Anderson. Under denna halvdag kommer du få ta del av 2 föreläsningar med fokus på framtidens nya sätt att arbeta och hur du vågar hänga på alla förändringar som komma skall.

Det är dags att förbereda sig inför stora förändringar som vi inte kommer kunna blunda för länge till. Är du förberedd så kommer din arbetsplats snabbt kunna hänga med och känna både glädje och trygghet på vägen. Så, är ni redo att förbereda för succé? Då ses vi i Malmö den 12 maj! En bättre duo än denna kommer du inte hitta någon annanstans…

Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till vårens motivationsföreläsning!

Framtidens arbetsglädje på framtidens arbetsplats
– Göran Adlén

Den här föreläsningen är så brännande het. Efter två år med pandemin i våra liv och där nya sätt att arbeta påverkat väldigt många är det dags att skapa den framtida arbetsplatsen. Den kommer inte se ut som förr. Det kommer bli ett nytt sätt att arbeta. Vi kommer skapa nya sätt att mötas. Vi kommer blanda de gamla sätten med de nya. De gamla knepen att samlas vid kaffeautomaten är passé och ersätts med nya mötesplatser där den framtida företagskulturen skapas. När allt förändras så är utmaningen att kunna behålla och förstärka arbetsglädjen. Detta är ett måste när vi möter en ny generation.

Mycket av den här föreläsningen handlar om hur vi ska kunna skapa bra arbetsplatser för en ny generation. 24 % av världens arbetskraft tillhör generation Z och de har redan idag helt andra krav på hur en arbetsplats ska vara. Det innebär stora förändringar på ledarskapet och hur man blir ett starkt arbetsgivarmärke. Vi kommer också ge oss in i den holistiska arbetsplatsen där träning, vila, trivsel, utveckling av medarbetarna blir en naturlig del.

Den här föreläsningen är inte det gamla vanliga. Den är nytänkande och visar hur vi kan forma den framtida arbetsplatsen för att skapa arbetsglädje på riktigt. Den ger verktyg, idéer och tankar hur vi kan skapa den där fantastiska arbetsplatsen där alla vill jobba, där alla mår bra och där Alla ska få förutsättningar att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Eller som en tjugoett-årig kille uttryckte det ”det ska f-n vara kul att jobba”.

Ur innehållet; 

 • Framtidsspaning – hur kommer arbetsplatsen se ut?
 • Hur vi ska kunna skapa bra arbetsplatser för en ny generation
 • Generation Z – hur förhåller vi oss till deras nya krav?
 • Verktyg, idéer och tankar hur vi kan skapa den där fantastiska arbetsplatsen där alla vill jobba och där alla mår bra
 • Förutsättningarna för att skapa en bra balans mellan arbete och fritid

Om föreläsaren:

Göran Adlén är en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare genom tiderna. Han har skrivit åtta böcker och i tjugo år levererat trend- och omvärldsrapporter. Han har brinnande passion för att skapa organisationer som vågar tänka nytt och hans ledord är våga, älska, spring.

Våga tänka nytt!
Från motgång till framgång
– Aron Anderson

Inget triggar oss människor så mycket som förändringar gör och vi står vi inför dem hela tiden. Ibland för att vi vill, ibland för att vi behöver och ibland för att vi inte har något val. Hur tar man sig an förändringar och utveckling på ett framgångsrikt sätt? Varför är det svårt? Hur hittar man nya sätt att förhålla sig till det som fortfarande är obekant och skrämmande?

Förändring kräver mod, sårbarhet och nyfikenhet. Att våga ta sig ur sin komfortzon och ta sig an utmaningar både för sig själv och gruppen som helhet för att komma framåt, men framför allt nya sätt att bygga trygghet och skapa bra samarbeten. För visst kan det vara både svårt och skrämmande, och då gäller det just att våga! Våga att vilja ta sig an utmaningar för att nå sina mål!

Varmt välkommen till en viktig och helt unik föreläsning med fokus på mod och strategi för att stärka självledarskapet och lyckas med samarbetet, i en tid då vi behöver det som mest.

Aron Andersson ger verktygen till hur vi kan förverkliga våra drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia delar han även med sig av sina bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an förändring och nå sina mål!

Ur innehållet; 

 • Optimera tillgången till dina resurser genom mental träning
 • Att bygga och lita på processen i förändring
 • Att våga att vilja
 • Betydelsen av reflektion
 • Självledarskap – att leva där fötterna står
 • Vänd motgång till framgång
 • Se möjligheter – oavsett svårigheter

Aron Anderson är professionell äventyrare och en mycket uppskattad föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om; Som första person i rullstol har Aron bestigit både Kebnekaise och Kilimanjaro, skidat 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen, mm. Aron berättar om sin gripande historia, inspirerar andra att vända motgångar till framgångar och visar vikten av en stark laganda och en positiv mental inställning.

Aron var den förste deltagaren i rullstol under Lets Dance våren 2022 och briljerade på dansgolvet tillsammans med Jasmine Takács.

Ort och datum:

⇒ Malmö 12 maj, kl. 13:00-16:00

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Pris: 1 295kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Göran kommer föreläsa första passet från kl.13 och Aron kör sin del efter fikapausen ca kl.14.40

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.