031-733 33 30 info@lfl.se

WTF! – What´s the Future!?

TID FÖR OPTIMISM

Efter ett årtionde präglat av problem och dystra framtidsprognoser – finanskris, global terrorism, växande arbetslöshet, populism, övervakningsteknik och coronapandemin, är det hög tid för förändring.

Hållbarhet är nyckelordet och grunden för all framtida framgång. Just nu befinner vi oss i början av början på en ny era av fantastiska rikedomar. Politiker känner av det ökande trycket på att lagstifta och beskatta ohållbara affärsmodeller och investerare runt om i hela världen jagar nästa Tesla. Arbetstagare väljer företag med inspirerande framtidsvisioner och konsumenter får tillgång till allt mer information vilket betyder att besluten färgas av mer än pris. Samtidigt får vi draghjälp av den snabba teknikutvecklingen som innebär att vi kan skapa mer med mindre. Idag ser du det i energi- och bilindustrin imorgon är det verkligen i alla branscher. Den stora risken är inte längre att förlora det du har. Den stora risken är att missa det nya.

Varmt välkomna till en föreläsning med Stefan Hyttfors!

Om föreläsaren:

Stefan Hyttfors är författare och en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare på temat framtida trender. Han har en bakgrund som journalist och har belönats med utmärkelsen Årets Talare två gånger.

 

 

Ort och datum

⇒ Malmö 18/10, kl. 13:00 – 16:00

⇒ Göteborg 19/10, kl. 13:00 – 16:00

⇒ Stockholm 20/10, kl. 13:00 – 16:00

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl. Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum. Specifik lokal skrivs ut 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle.

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Pris: 995kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Observera! Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.