Motiverande talare för alla arbetsplatser

Att boka en inspirerande talare internt är ett mycket bra sätt för att motivera anställda, nå företagets mål eller hitta kreativa metoder för att förbättra dina medarbetares färdigheter. Hos Lära för Livet finner du några av Sveriges bästa talare som delar med sig av sin expertis, passion och insikter. Välj talare baserat på det övergripande budskapet du försöker förmedla och skräddarsy innehållet tillsammans med föreläsaren utefter ert behov. Det finns många föreläsare som är experter inom specifika områden och inte bara inom yrkesrelaterade ämnen.

Det kan handla om att ge dina medarbetare förnyad kunskap och bli ännu bättre på sina jobb. Att kunna ge både dem och dig själv en tankeställare kring förhållningssätt eller verktyg för att hitta en bättre balans i livet. Boka en talare till er konferens, ert möte, en kick-off eller som en gemensam övning för medarbetarna.

Boka föreläsningar i Sverige

Anlita en talare och boka in arbetsgruppen på en föreläsning som ger medarbetarna kunskap samtidigt som föreläsaren aktiverar, inspirerar och interagerar med publiken. Det finns många talare att välja mellan och med vår tillgång till över 800 föreläsare finns det en passande föreläsning eller föreläsare inom flera olika ämnesområden för att passa varje tillfälle eller behov.

På Lära för Livet har vi talare som tar ert evenemang till nästa nivå! Varje föreläsare erbjuder ett unikt kompetensområde och personlig bakgrund för att leverera utbildning, tankeväckande och inspirerande föreläsning.

Boka er föreläsning med Lära för Livet.

Hitta talare här

Använd vår sökfunktion för att hitta talare eller ämnen som intresserar dig eller ring oss på 031-733 33 30 / 08-796 60 30, så hjälper vi dig.

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?