Tema digitalisering under föreläsningar i Jönköping

Det talas mycket om digitalisering just nu. Ett ämne som är relevant för de allra flesta branscher, och som är nödvändigt för att nå ut till kunder och samarbetspartners på ett effektivt sätt. Den snabba utvecklingen inom det här området, och de många kraven på transparens, interaktion och kommunikation gör samtidigt att det kan vara lite svårt att hänga med i svängarna.

Även om företaget i stort har tagit fram en ambitiös digital strategi så gäller det samtidigt att alla medarbetarna är ”med på tåget”, och det är inte alltid så enkelt som det låter. Förståelsen för och erfarenheten av digitala verktyg kan variera väldigt mycket och inverkar i sin tur direkt på företagets satsningar inom det här området. I vissa fall är det också så att de anställda verkar helt ointresserade av att lära sig, trots att de har fått chansen många gånger om.

Lust och inspiration kan göra underverk i dessa fall. Genom att boka föreläsare som kryddar sitt ämne med humor, motiverande och medryckande inslag skapas en enklare ingång till digitaliseringens olika rum – även för den som tidigare har känt motvilja att ta sig an de här uppgifterna. Följande är exempel på två olika teman som kan guida bolag rätt i den digitala djungeln:

Digital transformation
Ja, vi lever i en tid med en uppsjö av digitala möjligheter och om man hamnat lite på efterkälken så kan det kännas svårt att veta i vilken ände man ska börja. Ingen fara. Om du bokar en föreläsare med specialistkunskaper om digital transformation så får du användbara och inspirerande tips om hur du och ditt team kan komma igång på bästa sätt.

Trendspaning
Om du arbetar på ett företag som kämpat hårt för att hänga med och som redan hunnit med att ta fram omfattande strategier för er digitala utveckling så behövs förmodligen inga tips på hur ni ska komma igång. Ni har ju redan koll på de flesta olika kanaler. Men, nya möjligheter dyker upp hela tider och strävar ni efter att ligga i framkant är det tacksamt med input från trendspanare och framtidsforskare med goda insikter om digitaliseringens framtidsutveckling.

Digitaliseringen är här för att stanna, och det är inte längre ett alternativ att undvika den. Inspirera dina medarbetare till att vidga sina vyer och kunskaper om de rätta verktygen för just era behov. Kontakta en talarförmedling som Lära för livet. De erbjuder både föreläsare och öppna föreläsningar i Jönköping, Lund och Kalmar, med bland annat ämnen som rör framtidens arbetsplats.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lära för Livet.”