Offentliga Affärer lanserar Virtual Almedalen

Region Gotland tog den 2 april beslut om att ställa in årets upplaga av politikerveckan i Almedalen i Visby. Offentliga Affärer, Lära för Livets samarbetspartner ställer därför nu om till virtuella möten och debatter!

Offentliga Affärer ställer om och lanserar Virtual Almedalen!

Region Gotland tog den 2 april beslut om att ställa in årets upplaga av politikerveckan i Almedalen i Visby. Bakgrunden är Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

– Att ställa in årets Almedalsvecka är det ansvarsfulla beslutet att fatta i nuläget, säger Lisbeth Bokelund, ordförande för huvudarrangörsgruppen. Beslutet är taget av huvudarrangörsgruppen i samråd med värden, Region Gotland och de åtta riksdagspartierna. Arrangörerna menar att det är omöjligt att genomföra arrangemanget 2020.

Därför har Offentliga Affärer, Lära för Livets samarbetspartner, tack vare dagens digitala möjligheter kunnat ställa om till virtuella möten och debatter!

Ett fullspäckat program utlovas med spännande samhällsdebatter och samtal – men i ett annat format.

Virtual Almedalen kommer erbjudas till organisationer som redan före det dystra beslutet inte haft möjlighet att medverka. Tjänsten är framtagen på förfrågan från andra som visat intresse för denna möjlighet. För läsarna kommer denna satsning medföra en möjlighet att ta del av spännande innehåll på en ny plattform.

För mer information se: https://www.offentligaaffarer.se/event/offentliga-affarer-almedalen/