Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth brinner för att göra skillnad, oavsett om hon coachar individer eller föreläser. Hon strävar efter att människor ska uppnå sin fulla potential och skapa ett mer levande liv genom effektiv kommunikation och personlig utveckling.

 

Foto: Jonas Olson

Eliza

Skicka kostnadsfri förfrågan till Elizabeth Kuylenstierna

Bakgrund:

Elizabeth är en mångfacetterad ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare och UGL-handledare. Hon är känd som en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och utbildare inom sitt område. Med många års erfarenhet och en passion för att hjälpa andra att växa och utvecklas, har Elizabeth även arbetat som volontär för olika organisationer och drivit egna spännande projekt.

Föreläser om:

  • Bemötande
  • Kommunikation
  • Motivation
  • Förändringsprocesser
  • Krishantering
  • Ledarskap
  • Relationer
  • Teambuilding

Boka Elizabeth Kuylenstierna föreläsning

Elizabeth Kuylenstierna är inte bara en vanlig föreläsare – hon är en mästare på att omvandla det negativa till positivt och skapa öppna kommunikationsvägar mellan dig och dina medarbetare. I hennes tankeväckande och inspirerande föreläsningar tar hon ett helhetsperspektiv på kommunikation, inklusive attityder på arbetsplatsen, förändringsprocesser och hur starkare relationer leder till förbättrade prestationer och resultat.

Elizabeth är känd för sin framåtanda, karisma, humor och inspirerande förmåga att skapa en stark publikkontakt som fångar lyssnarna. Hon har förmågan att beröra och engagera sitt publikum på ett personligt och kraftfullt sätt. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och insikter skapar hon en genuin och meningsfull dialog som inspirerar till handling och förändring.

Med flera olika inriktningar och upplägg vänder hon sig till både medarbetare och chefer inom företag och organisationer. Oavsett vilket ämne eller situation som tas upp, har Elizabeth alltid människan i fokus och strävar efter att skapa en miljö där varje individ känner sig sedd, hörd och uppskattad.

Genom att erbjuda praktiska verktyg, övningar och reflektionsfrågor hjälper Elizabeth företag och organisationer att utveckla och förbättra sin kommunikation både internt och externt. Med sin passion och entusiasm för ämnet lyckas hon inspirera och motivera sina åhörare att ta aktiva steg mot en mer öppen, effektiv och givande kommunikation. Det är inte konstigt att hon har förtjänat titeln Årets Talare och blivit en eftertraktad röst inom sitt område.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2