Om oss

Lära för Livet är en samlingsplats med alla sorters föreläsare, såväl experter och utbildare som inspiratörer, underhållare och internationella föreläsare. Här hittar ni rätt kompetens och föreläsare för alla era behov och syften.

Beige_shape_1

Lära för Livet

Lära för Livet är en talarförmedling som erbjuder en imponerande lista av föreläsare som är kända för att inspirera, utbilda och underhålla sina åhörare. Med en stor bredd av talare inom olika områden kan vi på Lära för Livet erbjuda det perfekta valet för alla typer av evenemang, från stora företagskonferenser till mindre interna möten. Vad som verkligen utmärker Lära för Livet är deras engagemang för kvalitet.

Annika Lorenzson
Affärsområdeschef
1200+

Föreläsare

450+

Webinarium

15

Städer

Hos Lära för Livet bokar du talare, föreläsare och utbildare för din personalutbildning, konferens, kickoff, kundmöte och andra event.

Beige_shape_1

Våra föreläsningar

Alla våra talare är handplockade baserat på våra unika talanger och erfarenheter. Vi på Lära för Livet arbetar hårt för att matcha varje kunds behov med rätt talare. Vi erbjuder också en personlig rådgivningstjänst för att säkerställa att kunden får det bästa möjliga evenemanget.

Vi har ett brett utbud av talare inom många olika ämnesområden, inklusive affärsutveckling, ledarskap, hälsa, vetenskap och teknik. Oavsett om det gäller att inspirera och motivera anställda, öka produktiviteten eller bara få en spännande föreläsning, har Lära för Livet talare erfarenhet och kompetens för att leverera resultat.