031-733 33 30 info@lfl.se

PG Wettsjö

Lyssna på föreläsarnas föreläsare! Få talare har utbildat och inspirerat så många andra framgångsrika talare som PG Wettsjö. PG är en talare och inspiratör i världsklass. Oavsett om PG genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så förför han sin publik med en osedvanlig talang som talare.

PG har en bred och djup kompetens inom ett flertal ämnesområden. Flera gånger har PG blivit slutnominerad som Sveriges bästa talare. Åtskilliga gånger har han varit huvudtalare på landets stora riksevent. Exempelvis på Stora Säljdagen på Oscarsteatern, Stora Kundservicedagen på Cirkus och på Stora Retorikdagen. Få Svenska talare oavsett ämnesområde kan visa upp högre betygsutvärderingar under så lång tid. Över 18 år som föreläsare med nästa 3 000 föreläsningar, och över 250 000 åhörare visar på en gedigen erfarenhet. Vill du bli motiverad, inspirerad, få många tankeställare då är PG Wettsjö rätt person. PG måste upplevas live. Vi törs lova många skratt men också många tänkvärda reflektioner. PG har förmågan att nå fram till alla typer av åhörare.

PG som utbildare
PG är en intressant och rolig talare och en hänförande retoriker. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sin publik. PG har förmågan att genomföra alltifrån kortare föreläsningar till långa utbildningsprocesser med samma kvalitet, engagemang och goda humör. PG är en unik föreläsare då han passar lika bra som en fantastisk motivationsföreläsare för ett fullsatt Globen eller som en perfekt utbildningspartner för en längre resultatfokuserad utbildningsprocess.

PGs erfarenheter
PG är en entreprenör och författare till tre omtalade böcker ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, Kundserviceboken – ”Ge kunden en positiv chock” och Presentationsboken – ”Trollbind dina åhörare”. PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Att hans teorier fungerar i praktiken bevisas inte minst av att hans utbildningsföretag erhöll Dagens Industris gasellpris.
.

Föreläser om

Kommunikation

Presentationsteknik

Kundservice

Försäljning

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka PG Wettsjö och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30