Torkild Sköld

Torkild Sköld delar med sig av sina livserfarenheter på ett gripande sätt, vilket ger dig värdefulla verktyg för att stärka ditt personliga ledarskap. Med inspirerande berättelser inspirerar han till viktiga insikter som du kan applicera både i arbetslivet och privatlivet.

Torkild Sköld

Skicka kostnadsfri förfrågan till Torkild Sköld

Bakgrund:

Torkild Sköld, en prisbelönt föreläsare, väcker inspiration och aha-upplevelser genom sina gripande berättelser. Få värdefulla verktyg för att stärka ditt personliga ledarskap och ta kontrollen över ditt eget liv.

Föreläser om:

  • Inspiration
  • Ledarskap privat och på arbete
  • Arbetsglädje
  • Mental träning
  • Personlig utveckling

Boka Torkild Sköld föreläsning

Torkild Sköld är en lysande stjärna på den svenska föreläsarhimlen. Efter att ha blivit utnämnd till ”årets bästa nya föreläsare” 2011, tog han snabbt klivet upp till att bli en av landets mest efterfrågade talare. Med över 30 års erfarenhet inom ledarskap som civilekonom, yrkesofficer och föreläsare har Torkild Sköld arbetat både nationellt och internationellt.

Personligt ledarskap är hans passion. Enligt honom är vi alla chefer i våra egna liv, oavsett yrkesroll. Att aktivt fatta beslut och ta ansvar för våra handlingar är nyckeln till att forma vår framtid i positiv riktning. Torkild betonar att personligt ledarskap är grundläggande för framgång inom alla områden, från försäljning och kundservice till arbetsmiljö och kommunikation.

Med gripande berättelser delar Torkild Sköld med sig av sina egna erfarenheter och värdefulla verktyg för att stärka ditt personliga ledarskap. Boka en inspirerande föreläsning som sprudlar av energi och tempofylld kunskap, och låt dig guidas mot ett mer framgångsrikt liv.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2