Alexander Holmberg

Alexander Holmberg är en omtyckt föreläsare som hjälper grupper, företag och organisationer att möta sina utmaningar och uppnå framgång. Med en god förmåga att se, höra och leda grupper på ett sätt som inspirerar, hjälper Alexander sin publik att hitta motivation och kraft för att nå sina mål.

Alexander Holmberg Speaker Profile Copyright Peter Knutson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Alexander Holmberg

Bakgrund:

Alexander har en gedigen erfarenhet av ledarskap och har tidigare varit både ledarexpert och utbildare på tidningen Chef. Han har medverkat i morgonsoffan på SVT och TV4, där han har delat med sig av sin kunskap om ledarskap. Under de senaste 15 åren har Alexander coachat och utbildat chefer och ledare från hela världen och hans föreläsningar om självledarskap, personlig utveckling och förändring gör alltid ett starkt intryck på åhörarna.

Föreläser om:

Ledarskap
Kommunikation
Förändringsarbete
Självledarskap
Motivation

Boka Alexander Holmberg föreläsning

Alexander Holmberg betonar vikten av effektiv kommunikation och ett starkt, modernt ledarskap. Han menar på att kommunikation är nyckeln för att nå framgång och att förändring kan ske först när människor verkligen förstår varandra. Med en bakgrund inom journalistik och höga chefspositioner inom mediebranschen har Alexander under de senaste 15 åren blivit en mycket uppskattad föreläsare, coach och utbildare. Genom att bryta ner komplexa ämnen och presentera dem på ett lättförståeligt vis hjälper han människor att utveckla sitt självledarskap.

Efter en Alexander Holmberg föreläsning får ni kraftfulla verktyg som hjälper er att nå era uppsatta mål på ett effektivt sätt. Varje föreläsning kan anpassas efter ert företag eller organisation så att lärdomarna är enkla att applicera på arbetet.

Vikten av kommunikation och ledarskap

För organisationer och företag som söker en föreläsare och expert som kan hjälpa till att stärka ledarskapet, främja personlig utveckling och uppmuntra till förändring, är en Alexander Holmberg föreläsning det uppenbara valet. Hans breda erfarenhet och dynamiska presentationer gör honom till en värdefull resurs för alla som strävar efter framgång och tillväxt. Boka Alexander Holmberg som föreläsare och låt honom inspirera er organisation att nå nya höjder.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2