Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi, en erfaren och professionell scenpersonlighet, excellerar i moderering av samtal med sin sympatiska framtoning och expertis.

 

Foto: Pidjinstudios

Zazzi

Skicka kostnadsfri förfrågan till Alexandra Zazzi

Bakgrund:

Efter sin seger i det välkända TV-programmet Robinson har Alexandra Zazzi fortsatt att vara en ständig närvaro. Hon är inte bara en erfaren kock utan syns också flitigt i olika TV-program i rollen som kock. Vidare har hon författat flera kokböcker och delar sina matinsikter både i radio och på olika digitala plattformar.

Föreläser om:

  • Mat
  • Hälsa
  • Stresshantering
  • Syn på mat hos barn och unga
  • Matkultur
  • Entreprenörskap

Boka Alexandra Zazzi föreläsning

Dyk in i världen av mat och hälsa med Alexandra! Sedan starten av sin karriär har hon delat sin passion för matlagning och hälsosam livsstil med en bred publik. Genom sina föreläsningar betonar hon vikten av balans mellan god mat, rörelse och hälsosamma val för att göra livet mer njutbart.

Alexandra är inte bara en uppskattad konferencier och moderator, utan också en erfaren kock som kan leda spännande cookalong-evenemang. Dessa interaktiva tillställningar, där deltagarna lär sig avancerad matlagning samtidigt som de umgås och njuter av måltiden, är perfekta för att stärka teamkänslan och skapa minnesvärda upplevelser. Boka Alexandra för din nästa konferens eller kickoff och ge dina deltagare en inspirerande och engagerande upplevelse!

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2