Anders Borg

Anders Borg tog på sig rollen som finansminister hösten 2006 och har sedan dess etablerat sig som en av de mest framstående opinionsbildare i Sverige. Hans framgångar har belönats internationellt, då Financial Times utsåg honom till den främsta finansministern inom EU under sin årliga rankning av unionens 19 finansministrar 2011. En Anders Borg föreläsning är inspirerande för arbetsplatser och organisationer och med sitt ledarskap och visioner är han en stark röst inom den ekonomiska världen.

Licensed Image

Skicka kostnadsfri förfrågan till Anders Borg

Bakgrund:

Anders har en utbildningsbakgrund inom ekonomi, ekonomisk historia, statsvetenskap och filosofi från Stockholms och Uppsala universitet. Innan hans politiska karriär tog avstamp hade Borg olika befattningar inom finanssektorn, vid Transferator Alfred Berg, ABN Amro Bank och SEB. Idag har han bland annat arbetat som ekonomisk rådgivare i ett flertal branscher och är en aktiv investerare i nystartade företag.

Föreläser om:

Ekonomi
Politik
Entreprenörskap
Ledarskap
Digitalisering
Globala trender

Boka Anders Borg föreläsning

Anders Borgs föreläsningar är inspirerande och lärorika och han är en mycket populär och uppskattad talare. Han är en expert på ekonomi, omvärlden och framtidsfrågor och hans föreläsningar handlar om de utmaningar och möjligheter som följer med digitaliseringen och globaliseringen. Anders delar med sig av sina unika erfarenheter från det internationella finansiella systemet och visar hur entreprenörer kan ta vara på möjligheter och minimera risker i den globala ekonomin. Oavsett om ni är ett privat, kommunalt eller regionalt företag kan ni som arbetsplats ta fördel av hans unika perspektiv på AI, digitalisering och olika typer av regelverk som oundvikligen kommer att påverka både ekonomi och samhälle. Med erfarenhet av att investera i företag vet han vad man ska leta efter – och framför allt undvika. I Anders Borgs föreläsning kan ni som verksamhet få en inblick i vad nystartade företag gör rätt och hur etablerade företag kan arbeta för att ligga ett steg före. Med en lång erfarenhet som ekonomisk rådgivare och efterfrågad expert för stora organisationer är han en klarsynt mentor som levererar positiva resultat.

Anders Borgs föreläsningar är skräddarsydda efter era behov och önskemål och ser till att varje föredrag är unikt. Med Anders som föreläsare får ni alltid med er intressanta perspektiv och en kristallklar analys som är relevant och anpassad efter er som lyssnar.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2