Anders Hansen

Anders Hansens föreläsningar är mycket efterfrågade och han är en kompetent person som både är överläkare i psykiatri och bästsäljande författare. I sina populära föreläsningar pratar han om de positiva effekterna av motion och träning på hjärnan enligt den senaste hjärnforskningen.

Anders Hansen

Skicka kostnadsfri förfrågan till Anders Hansen

Bakgrund:

Anders Hansen är utbildad överläkare i psykiatri och är numera även bästsäljande författare med böcker som har sålts i över femton länder. Han har skrivit över 2000 artiklar om läkemedel och medicinsk forskning i SvD, Dagens Industri, Läkartidningen och tunga medicinska tidskrifter som British Medical Journal. Han har även vunnit flera prestigefyllda priser, bland annat tilldelades han 2017 Stora Hälsopriset som årets författare och 2018 fick han Mensapriset

Föreläser om:

Barn och ungdomar
Beteenden
Hälsa, idrott & sport
Psykisk ohälsa
Psykologi
Träning
Vetenskap
Vård och omsorg

 

Boka Anders Hansen föreläsning

Anders Hansen har blivit en uppmärksammad och folkkär person de senaste åren och det är inte konstigt. Med ett omåttligt populära sommarprat i P1 2019 och sina inspirerande böcker Hälsa på recept, Hjärnstark, Fördel ADHD och Skärmhjärnan har han blivit en folkbildare som både inspirerar och undervisar sin publik. Anders Hansen har även blivit populär i flera andra länder och hans böcker har översatts till över femton länder runt om i världen. 

På Anders Hansens föreläsning har han en förmåga att förklara komplexa ämnen på ett enkelt och begripligt sätt, och hans energiska och engagerade framtoning gör att han alltid fångar publikens uppmärksamhet.

Det finns många anledningar till varför du bör boka Anders Hansen som föreläsare till din arbetsplats. För det första har han en djup och bred kunskap om sitt område, och han har ägnat många år åt att studera och utforska ämnet. Detta gör att han alltid har de senaste insikterna och den mest aktuella informationen att dela med sig av. För det andra är Anders Hansen en mycket engagerad och dedikerad föreläsare, som alltid ger sitt yttersta för att förse sina åhörare med den bästa möjliga upplevelsen. Han är djupt engagerad i sitt ämne och har en stor passion för att hjälpa människor att förstå och utvecklas. Slutligen är Anders Hansen en mycket underhållande föreläsare, som alltid för en vänlig och avslappnad atmosfär. Han har en förmåga att göra även de svåraste ämnena lättförståeliga och intressanta, och hans humor och entusiasm förädlar varje föreläsning. 

Om du letar efter en föreläsare som kan erbjuda en kombination av kunskap, engagemang och underhållning, så bör du definitivt överväga Anders Hansens föreläsning. Han är en exceptionell talare som garanterat kommer att göra en positiv inverkan på ditt publik. I Anders Hansens föreläsningar tar han upp den aktuella forskningen kring hjärnan och fysisk aktivitet, och visar på hur det finns en stark samband mellan regelbunden motion och en stark och hälsosam hjärna. Han förklarar också varför det är så viktigt att förstå detta spektrum av egenskaper och hur vi kan dra nytta av dem på allra bästa sätt. Få din arbetsplats att bli motiverad och förstå vikten av en hälsosam livsstil. Boka Anders Hansens föreläsning idag!

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2