Andrea Hartmann Jovell

Marknad- och kommunikationschef, konsult och företagsledare. Andrea grundade Mingelskolan och har skrivit boken Framtoning, en handbok i personlig kommunikation för ledare i politik, offentlighet och näringsliv. Hon talar om konsten att möta nya människor, ledarskap, självledarskap, strategisk kommunikation, organisationskultur, förändringsarbete och vikten av en stark företagskultur.

Image002

Skicka kostnadsfri förfrågan till Andrea Hartmann Jovell

Bakgrund

  • Utbildare
  • Föreläsare

Föreläser om

  • Ledarskap och kommunikation, när det går helt fel och vad vi kan göra åt det
  •  Small talks – konsten att möta människor, kända och okända
  •  ”Lägg fisken på disken” för en smartare företagskultur
  •  Personligt ledarskap, allas ansvar
  •  Fem framgångsnycklar som vässar din kommunikation
  •  Från sans till briljans, för en framgångsrik framtoning

Boka Andrea Hartmann Jovell föreläsning

Andrea är medryckande och äger ordets förmåga i uppdrag för såväl departement, riksdagsledamöter som Sveriges ledande företagsledare, kommuner, regioner och medarbetargrupper. Hon har ett lysande förbättringsmandat och beskriver sig som en hybrid mellan privat, offentlig, politik och media. Andrea föreläser med hög och optimistisk energi som bejakar interaktion. Deltagarna får verktyg som får arbetslivet att blomstra. Hon har utbildat mer än 10 000 personer och som moderator med självklar pondus för Almedalens 40-årsjubiléum under politikerveckan. Andreas föredrag bygger på verkliga händelser med hög igenkänning. Hon visar hur enkla vägval och vårt språk kan förändra både relationer på arbetsplatsen, göra okända till vänner och emellanåt utmana hela livsidén. ”Det är inte en kommunikationsplan du behöver, det är en ny fru!” blev hon citerad efter ett lyckat kundmöte. Idag driver Andrea Vidunderlig kommunikation och tränar ledares framtoning, närvaro och retoriska förmåga.

 

Hon har varit företagsledare, marknad- och kommunikationschef, konsult och fritidspolitiker och varit verksam på landsbygden i Jämtland, i Kiruna och Göteborg.

 

Många vittnar om den positiva förändring hon bidrar till, hon påverkar och får nästan alla att gå som vinnare: en god rådgivare med mål att få andra att glänsa. Andrea bloggar för besöksnäringens nyhetsbrev Turismnytt och har medverkat i ett 100-tal medieartiklar på tema ledarskap, PR och kommunikation.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2