Andrea Truedson Bodó

Andrea´s ”why” är att driva och inspirera till ett globalt ledarskap som främjar ”den goda människans” hållbarhet och inner development goals. Hennes värderingar kretsar kring medmänsklighet, välgörenhet och mänskliga rättigheter och formar grunden för ett etiskt ledarskap. Hon är en visionär och kreativ person som sprider glädje och humor samtidigt som hon förmedlar livets mening.

 

Fotograf: Johan EL Eriksson

20240301 Andrea Bodoi5435 Again

Skicka kostnadsfri förfrågan till Andrea Truedson Bodó

Bakgrund:

Andrea är egenföretagande föreläsare, storyteller, coach, visionär och kreatör som använder sig av en berättande ledarskap sprungen från hennes egen familjehistoria, bakgrund och livsresa med yrkesväxling.

Föreläser om:

  • Storytelling
  • Inre hållbarhet
  • Mänskliga rättigheter
  • Kreativitet
  • Förändring
  • Ledarskapsutveckling
  • Inner Development Goals
  • Hållbarhetsinspiration
  • Glädje

Boka Andrea Truedson Bodó föreläsning

I hennes föreläsning kommer ni att få uppleva en djupdykning i den fascinerande världen av en ”winners mindset”. Genom hennes ord kommer ni att inspireras att övervinna de utmaningar som livet kastar er, att triumfera över kriser och stiga fram som segrare. Andrea kommer att guida er genom en resa som sträcker sig bortom de vanliga gränserna, och hon kommer att lyfta fram vikten av ett hållbart perspektiv på livet och människans helhet.

Med en akademisk bakgrund inom beteendevetenskap och företagscoaching, samt en diplomerad specialist inom hållbarhet, bär Andrea med sig sin kunskap och insikter. Men hennes expertis sträcker sig längre än så – hon är även en konstnär som låter kreativiteten flöda genom varje aspekt av sitt liv och arbete.

Andrea´s närvaro har präglat flera betydelsefulla evenemang och projekt. Från att vara ett ansikte på Majornas Bokmässa till att vara talare på Creative Mornings i Göteborg. Har hon delat med sig av sin visdom och erfarenhet till en bred publik. Hennes inflytande sträcker sig även till välgörenhetsarbete och konstnärliga projekt som har gjort verklig skillnad.

En av hennes mest minnesvärda insatser inkluderar en film skapad för att stödja Musikhjälpen, där hennes kreativa talang användes för att lysa upp en viktig fråga. Dessutom har hon bidragit till Göteborgs 400-årsjubileum med sin unika konst och storytelling, där hon genom verket ”DNA blodsband” lyfte fram en angelägen fråga om trafficking och välgörenhet.

Genom att lyssna på Andrea kommer ni att upptäcka kraften i er egen intuition och inre röst. Ni kommer att lära er att navigera genom livets utmaningar med en känsla av tillförsikt och klarhet, och att omfamna varje möjlighet till tillväxt och förändring. Andrea är inte bara en föreläsare – hon är en vägledare som hjälper er att upptäcka er egen potential och leva ert bästa liv.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2