Anna Sanderoth Vilkas

Anna är en uppskattad föreläsare och inspiratör, även internationellt, då hon även kan föreläsa på utmärkt engelska efter att ha varit bosatt i London. Anna är även författare till boken Chilla – Din guide till framtidens ledarskap, där hon beskriver det moderna ledarskapet ur olika perspektiv. Anna brinner för det coachande förhållningsättet och hur man kan motivera och stärka individer och organisationer att nå sina mål. Anna är även en uppskattad utbildare inom ledarskap och förändringsledning. Som föreläsare är Anna avslappnad, humoristisk, entusiasmerande och känd för sina spännande metaforer.

Anna Sanderoth Vilkas 01

Skicka kostnadsfri förfrågan till Anna Sanderoth Vilkas

Bakgrund

Anna Sanderoth Vilkas är Master Certified Coach via International Coaching Federation, INLPTA Trainer & Business Communication Master Practitioner, fil.kand. i personal- och arbetslivsfrågor med inriktning psykologi. Anna har en internationell bakgrund och har arbetat som regionchef, HR-direktör och International Change Manager.

Anna är ordförande för ICF (International coaching federation) Sweden och styrelsesekreterare i INLPTA Scandinavia. Hon var i många år en av huvudutbildarna vid Gothia Akademi inom coaching och coachande ledarskap och startade våren 2023 Sumo Growth Institute AB där hon utbildar i det coachande förhållningssättet. Anna är även VD för Sumo Business Development. Anna poddar i Vilkas Podderier tillsammans med maken Mikael Vilkas, nya avsnitt varje vecka.

Föreläser om

  • Ledarskap
  • Förändringsledning
  • Motivation
  • Självledarskap
  • Stresshantering

Om Anna Sanderoth Vilkas

Boka Anna Sanderoth Vilkas för inspiration och motivation inom bland annat framtidens ledarskap, aktivt medarbetarskap och förändringsledning. I sina föreläsningar, väcker Anna lusten att vara genuint nyfiket intresserad av kraften i att vara en del av en attraktiv flock. Knivvassa tankeväckande sanningar, landar rakt i hjärtat, när de serveras med värme och humor. Anna är även en global expert inom teamcoaching och kan leda team och grupper i sitt arbete med att exempelvis ta fram vision, värderingar och mål.

Varje föreläsning eller workshop kan anpassas efter ert företag eller organisations önskemål. Alltid med målet att dessa nyvunna kunskaper ska kunna användas direkt i den egna verksamheten.

Du kan även boka Anna som moderator.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2